ye-logo.v1.2

Одна команда з Хмельниччини пройшла у чвертьфінал «Ліги сміху»

Культура 4721
Далі буде змагатися у проєкті "Наш формат"
Далі буде змагатися у проєкті "Наш формат". Фото: скрін з відео

Змагалися «Отдыхаем вместе» з Хмельницького та «Наш формат» з Кам’янця-Подільського.

Вчора, 11 жовтня, на каналі «1+1» вийшов новий випуск програми Ліга сміху. На сцені змагалися чотири команди гумористів, дві яких з Хмельниччини. Темою випуску стали мульфільми на відомі казки.

У цьому сезоні хмельничани продовжують експериментувати. Об’єднавшись і з командою «Театр абсурдного гумору «Воробушек», у тандемі зі Стасом Бокланом «Отдыхаем вместе» підготували театральний номер про Барона Мюнхагузена. Судді високо оцінили виступ хмельницьких гумористів, присудивши їм максимум балів.

Команда з Кам’янця-Подільського «Наш формат» виступила із зірковим тренером Юрієм Ткачем. «Це історія про те, як звичайна дівчинка в юному віці багато пережила. Це не сюжет «Вагітна у 16», це «Аліса в країні чудес», - розпочали свій виступ хлопці.

Міграційна служба, в’язниця, пункт прийому корупціонерів – все це у сюжеті кам’янецької версії «Аліси в країні чудес». За свій виступ кам’янчани теж отримали чотири бали з чотирьох.

Для другого конкурсу гумористи мали підготувати веселі пародії. Хмельничани показали «Сміхотульки від «Аншлагу», а «Наш формат» виступили у ролі гурту «MOZGI». Знову отримавши максимальну кількість голосів від журі, всі команди випуску змагалися у батлі.

Цього разу гумористи спробували свої сили у підвісному батлі. Такий батл був лише одого разу в першому сезоні проєкту. Від кожної команди для батлу потрібний один гравець, який не боїться висоти і може орієнтуватися в просторі в екстремальній ситуації. Будучи підвішаним в повітрі, він показував загадані слова, всі інші члени команди мали їх відгадати.

Оцінював батл один суддя – Сергій Сивохо, оскільки тільки його команди не змагалися. За рішеннням Сергія, шоу покинули «Отдыхаем вместе» і Стас Боклан.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую