ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 21-27 жовтня

Культура 1928
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Концерти, театральні вистави, тренінги і майстер-класи очікують на хмельничан цього тижня. Кілька цікавих зустрічей з письменниками заплановано у місті найближчими днями. Також хмельницький мандрівник Андрій Бондаренко розповість про свою подорож країнами та островами Океанії – найвіддаленішої частини світу.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка «Unison» Іллі та Сергія Школярів. Фотовиставка "Фотовернісаж на Покрову - 2019" була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Гобелен. Кераміка» діє в "Art Квартирі". Проєкт Ніни Мурашкіної "Lysistrata" відкрили в арт-центрі "MASLO".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (21 жовтня)

Школа Успіху. Хмельницький

Максим Готко та Цендер Артем - випускники проєкту "Школа успіху" від фонду Кличко. Спільно організовують крутий івент в нашому місті. Шо це такє? 4 дні саморозвитку. Нові знайомства з цікавими людьми. Цікаві лекції та екскурсії. Мотивація. Сюрприз.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Вівторок (22 жовтня)

Ladys cash flow: психологічна бізнес-гра для жінок

Гра - це дзеркало ваших відносин з грошима, можливостями та самореалізацією в житті. Гра дає відповідь: як використовувати можливості в своєму житті на 100%; як покращити свої відносини з грошимаяк заробляти гроші по-жіночому; які звички та установки зупиняють вас в вашому розвитку та на шляху до фінансового процвітання! А також гра дасть можливість проаналізувати ваші цілі та віднайти шлях для їх реалізації.

Коли: 18:30
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 550-750 гривень

Середа (23 жовтня)

Фото: з архіву театру

Музична комедія "Фараони"

П'єсу написав О. Коломієць. За сюжетом, в одному українському селі сталася пригода. Чоловіки поважних посад гуляли всю ніч, пили-співали й дійшло до того, що уявили себе фараонами. Однак на ранок вони не тільки не стали фараонами, а й виявили, що нині всім заправляють жінки. Яким було життя "фараонів" після такого обміну? А про це у виставі.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 гривень

Конференція Толерантності “From outsider to forward”

Як вважаєш, чи в сучасномі світі дійсно багато місця булінгу, дискримінації, нерівності? Чи може це надумана проблема? Прагнеш впливати, чи бути під впливом? Існувати у суспільсві свободи і розмаїття, чи в інкубаторі, де не можна висловитися чи бути інакшим? На конференцію запросили різних експертів розібратися у питанні! Та висновки ти робитимеш сам.

Коли: 12:00
Де: "СВ-Клуб", Хмельницький оздоровчо-розважальний комплекс, вул. Свободи, 1А

Тренінг з медійної грамотності (SMM)

SMM (Social Media Marketing) — один із засобів просування своїх товарів та послуг за допомогою соціальних мереж. Головною метою SMM просування є підвищення впізнаваності вашого бренду, зростання зацікавленості вашим продуктом, постійна комунікація з потеною аудиторією Завдяки соціальним мережам, ваша аудиторія може відчути себе причетною до вашого бренду.

Коли: 13:00
Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63.

Кулінарний майстер-клас "Солодка осінь"

Діти із захопленням поринуть у чарівність процесу та власноруч прикрасять чарівний набір осіннього печива.

Коли: 18:00
Де: Казковий світ, вул. Н. Берегова, 45а

Лекція "Океанія - найвіддаленіша частина світу!"

Андрій Бондаренко минулого року розповідав про те, як йому вдається поєднувати роботу та подорожі. Адже він не лише був заступником Міністра інфраструктури України, а зараз працює заступником міського голови у Хмельницькому, але й подорожує вже більше 15-ти років і відвідав 56 країн світу. Також він допомагає людям почати мандрувати, організовує цікаві та ефективні мандрівки у різні куточки планети.

Коли: 18:30
Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Четвер (24 жовтня)

Відкриття виставки живопису "Пейзаж Портрет Натюрморт"

Назва виставки – простий перелік трьох класичних жанрів малярства – говорить про програмну для цих художників повагу і увагу до традиції, про розуміння, що єдиним критерієм для мистецтва є "справжність", а саме вона може рости на будь-якому підґрунті: не треба за будь-яку ціну намагатися бути "сучасним" художником, адже лише сам час покаже, яке мистецтво він вважатиме сучасним собі".

Коли: 16:00
Де: Хмельницький Художній Музей, вул. Проскурівька, 47
Вартість: безкоштовно

Вистава комедії "Божевільна ніч, або №13"

Це комедія наших днів у двох діях. Здавалося б, цілком безневинна інтрижка помічника прем'єр-міністра і секретарки боса весь час загрожує перерости в скандал і, може, навіть у вбивство. Найважливіше тепер не допустити, аби про це хтось дізнався. Тому справиться з цим лише той, хто найшвидше знаходить правильні рішення і вміє викручуватися з будь-якої ситуації. Ця роль випала Джорджу Пігдену, що стало несподіванкою і для нього, і для всіх інших.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 гривень

П'ятниця (25 жовтня)

Фото: YouTube

Вечорниці з гуртом "Stanza"

25 жовтня підіб'ють підсумки благодійної акції Super Blago Weekend від ВО "Твори Добро", Молодіжний центр та БФ "Центр Добриня" під музичні балади від гурту "STANZA", в яких присутня чуттєва лірика і мудра життєва філософія, а також завжди актуальні теми любові та пошуку сенсу життя. Тому, бери свою компанію та стань свідком добрих справ та поринь у світ чуттєвої музики.

Коли: 19:00
Де: Молодіжний центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Концерт камерного оркестру

Запрошують насолодитися музикою швецьких композиторів! Камерний оркестр Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Деніель Ханссон (Швеція).

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Вистава "Свято онлайн"

Запрошують батьків, підлітків, вчителів, студентів та усіх, кому актуальні питання підліткового віку, сім'ї, довіри та збереження контакту з близькими. Вистава, яка виграла гранд Призидента у 2018 році, піднімає питання підліткової реальності та віртуальності, саме відносин у соцмережах. Для багатьох з нас це нова реальність - життя з гаджетами або в них. Нам, вже дорослим треба розумітися у багатьох речах, сучасність підкидає нові виклики нам и нашим дітям. Ось про це буде у виставі, яка не залишить вас без вражень та роздумів.

Коли: 17:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60

Тренінг «Зелена майстерня: шлях до мільйона»

ЗЕЛЕНИЙ ТУРИЗМ - Ця фраза є ледь не магічною, оскільки зелений туризм часто вважають відповіддю на забезпечення зайнятості місцевого населення туристично привабливих локацій. Але чи виправдані такі сподівання? Чи справді все так легко: просто будуємо хатину чи виділяємо кімнату-дві в своїй і починаємо заробляти на зеленому туризмі? Чи потрібно мати якісь бізнесові знання, щоб започаткувати садибу? Відповіді на ці питання можна буде отримати на тренінгу.

Коли: 9:00
Де: Агенція сталого розвитку «АСТАР», вул. Героїв Майдану, 38.
Вартість: 2000 грн (включає проживання у м.Хмельницький упродовж 3 днів)

Субота (26 жовтня)

Фото: Karabas

Шоу ляльки #LOLSHOW

Прем'єра! Ляльки #LOLSHOW на великій сцені. Вперше в Україні прем'єра сімейного музичного шоу за участю ляльок LOL, яких люблять в усьому світі. Ексклюзивні костюми і декорації. Оригінальні танцювальні номери. Пізнавальний сюжет. Інтерактивний характер шоу втягне навіть самих дорослих глядачів. Шоу покаже дітям, що таке справедливість, чесність і сміливість. Як любити, берегти і шанувати те, що нас оточує. А батькам нагадаємо про чарівну країну під назвою дитинство.

Коли: 18:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7..
Вартість: 90-290 грн

«Бебі-театр». Вистава «Ма-ля, ля-ля»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера маленького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Зустрічі з письменницею Галиною Вдовиченко

Одного разу, в квартирі однієї милої пані, вночі з’явилися...36 дорослих і 6 маленьких котів… Але чому саме котів? Як народилася ця муркотлива історія про велику дружбу? Як взагалі створюються сучасні книги? Хто вже знайомий з чудовою історією про пригоди пані Крепової, її племінника Стаса та купу розумних, талановитих, і дуже схожих на нас із тобою котів, можливо має відповіді. Але якщо ви прочитали всі книги “36 і 6 котів” і мріяли, що колись обговорюватимете їх авторкою - маємо чудову новину.

Коли: 14:00, 17:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2.
Вартість: безкоштовно

Гарбузова ніч OPEN AIR у Меджибізькій фортеці

Містична Меджибізька фортеця та її таємниці - у великій програмі на сцені під осіннім небом, серед моторошних експонатів та у підземеллях.

Коли: 18:00
Де: Державний історико-культурний заповідник "Межибіж", вул. Замкова, 1

Неділя (27 жовтня)

Казка "Троє поросят"

Діток та їх батьків запрошують у театр на казку "Троє поросят".

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 50 гривень

Зустріч з письменницею та презентація книжки Катерини Бабкіної

Ця книжка в першу чергу про прийняття минулого. Про те, як події та обставини впливають на нас незалежно від того, чи знаємо ми про них. Про тяглість і зв’язок поколінь, бажання любові та прийняття, самотність як наслідок або як причину. Про втрати – осмислені чи неосмислені, виправдані чи безглузді. Та, головне, про те, що навіть самотнім, відкинутим, поламаним теж можна вижити і жити, бо, попри все, завжди залишається можливість врешті стати щасливим.

Коли: 16:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую