ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 11-17 листопада

Культура 2173
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Цього тижня у Хмельницькому відбудеться чимало концертів. До міста з музичними виступами приїдуть Сергій Міхалок з гуртом "Ляпіс 98", "Неангели", "Mozgi". Кілька театральних вистав запланували найближчими днями. Будуть корисні тренінги та майстер-класи. 

Дітлахам презентують цікаву книгу, пройде молодіжна вечірка з нагоди Всесвітнього дня молоді.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка «Unison» Іллі та Сергія Школярів, виставка живопису "Пейзаж Портрет Натюрморт". Фотовиставка "Фотовернісаж на Покрову - 2019" була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Гобелен. Кераміка» діє в "Art Квартирі". Виставка живопису Лідії Мельничук «Колорит» триває в музеї історії міста.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (11 листопада)

Виставка екзотичних тварин «Світ Джунглів»

Для всіх відвідувачів проводяться екскурсії, під час яких розповідається про різноманітність і красу тваринного світу, про місця проживання, спосіб життя, харчування, розмноження різних екзотичних тварин. На виставці їх понад 50 видів: павуки, мавпи, сови, папуги, гризуни,черепахи, жаби, крокодили, ящірки, змії, єноти. Всі вони мешкають в окремих тераріумах і клітках.

Коли: з 10:00
Де: ТРЦ "МОNTBLANC", вул. Степана Бандери 2/1а
Вартість квитка: для дорослих — 60 грн., для дітей — 40 грн., для пенсіонерів та студентів — 50 грн

Молодіжна вечірка

В програмі: крута дискотека, цікаві конкурси, веселі розваги, кава-брейк, фотозона та розіграш призів.

Коли: 19:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів" (верхня зала), вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Вівторок (12 листопада)

Фото: Karabas.com

Вистава "Одеса-мама 2 або Походеньки бравого солдата Швейцмана"

Вистава «Одеса-мама-2 або Пригоди бравого солдата Швейцмана» - не якийсь там театральний капусник, творці якого розраховують на успіх постановки лише через гучні імена на афіші. Це продуманий до дрібниць сценарій на гострі та актуальні теми, що хвилюють сьогодні суспільство. На глядачів чекає справжня буря емоцій: протягом двох годин вам доведеться не просто стримувати напади сміху, але в певний момент і засумувати, а, можливо, і пустити сльозу.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборнаа, 60
Вартість: 150-330 грн

Коцерт "Budapest Show"

Солісти Будапештської оперети: Флоріана Заматоцкі (сопрано) та Гіперт Бела Турпінскі (тенор). У супроводі Академічного симфонічного оркестру Хмельницької обласної філармонії та балетної групи Академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля».

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 70-80 грн

Середа (13 листопада)

Фото: MoeMisto.ua

Концерт Сергія Міхалка та гурту "Ляпіс 98"

"Ляпіс-98" - це барабани Дениса Шурова, бас - Дениса Стурченко, тромбон - Івана Галушко, труба - Владислава Сенкевича, гітара - Павла Третяка і, звичайно, вокал Сергія Міхалка. Автор відеоінсталяцій - Руслан Вашкевич.
Приходьте, щоб почути улюблені "Ау", "Ти кинула", "В плаття білому", "Яблуні", "Я вірю", "Котик", "Африка", "Євпаторія", "Капітал" та інші.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 270-690 грн

Комедія "За двома зайцями"

Гарна, але бідна чи багата, але з довгим носом - кого обрати? Класика не вмирає, Голохвості тим паче. Нова вистава старої п'єси. І хоча всі знають, що буде, коли поженешся за двома зайцями, Голохвастий усе ж таки спробує. А глядачам варто прийти й подивитися, що ж такого підготували режисер-постановник Олег Мосійчук та диригент Леонід Деркач.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: Вартість: 60-100 гривень

Презентація книги "Добрі діти"

Хмельницька обласна бібліотека для дітей імені Т. Г. Шевченка запрошує на презентацію книги "Добрі діти".

Коли: 10:00, 12:30
Де: Хмельницька обласна бібліотека для дітей імені Т. Г. Шевченка, вул. Свободи 51
Вартість: безкоштовно

Тренінг "Фінансова Грамотність"

Під час тренінгу ви дізнаєтеся: 1. Три ключових фінансових проблеми українців, про те, що заважає збільшувати власний дохід! 2. Як стати фінансово незалежним! 3. Дієві інструменти, які можна використовувати вже завтра! 4. Практикум " Фінансовий план на 10 років".

Коли: 17:00
Де: Хмельницький Благодійний Фонд "хесед Бешт", вул. Шевченка 40/2
Вартість: безкоштовно

Лекція "Креативна мотивація"

Часом буває складно почати заплановане. Навіть, якщо визначили собі цілі та начебто знаєте, що вам потрібно – тут і зараз. Запрошують розбиратися з тим, що таке мотивація та як мотивувати себе діяти. Пропонують відвідати лекцію "Креативна мотивація".

Коли: 18:30
Де: Мистецький Простір, проспект Миру, 103/1
Вартість: безкоштовно

Четвер (14 листопада)

Фото: koblevo.org.ua

Концерт гурту "НеАнгели"

Унікальні голоси, краса і жіночність учасниць моментально підкорили країну. За 13 років гурт не розгубив свою популярністю і кожною новою піснею і яскравими кліпами тільки примножує і так численну армію своїх шанувальників. Беззмінними солістками гурту є Вікторія та Слава.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 250-750 грн

Вистава "Тев'є Тевель"

Дятниія п’єси розгортається у дореволюційній Росії, в селі Анатівка, де з давніх пір жили разом росіяни, українці і євреї. Молочник Тев’є, якого українці нарекли Тевелем, – батько чотирьох дочок, і головне для нього – це щоб кожна вдало вийшла заміж. Але дочки щастя розуміють по-своєму: старша виходить заміж за бідного, середня їде зі своїм обранцем-революціонером в Сибір, а молодша залишає родину і змінює віросповідання через кохання до православного.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Концерт органної та камерної музики

Заслужена артистка України Наталія Молдован (орган). Лауреат міжнародних конкурсів Тарас Малик (флейта). У програмі звучатимуть твори: Ф. Куперена, К. В. Глюка, М. Регера, А. Мюле, ДЖ. Бріччіальді.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

П'ятниця (15 листопада)

Концерт гурту «Mozgi»

«Mozgi» - танцювально-музичний проєкт, кожен учасник якого є автономною супер-зіркою. Стиль своєї музики учасники жартома називають «електро-шаурма»: це суміш Заходу і Сходу з їх ритмами і потужними битами, які проявляються в етнічному звучанні. Кожен сингл і кліп «Mozgi» це оцифрована історія з життя, розказана від імені справжніх чоловіків, які не здаються ні перед чим.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 390 - 1040 грн

Вечірка: Холодний листопад

Вечірка: холодний листопад (coldwave, synthwave, post-punk, electronic). Death Rate A Politics (Drap)(electronic, darkwave, experimental / Khml). Туча(electronic, experimental / Khml - Kyiv). Bedroom Talks(cold wave, minimal synth / Lviv). Occvlt-Forest(coldwave, occvlt, ghost wave, electronic / Khml)

Коли: 21:00
Де: Монотеатр "КУТ", вул. Проскурівського Підпілля, 34
Вартість квитків: 100 грн, 120 грн - при вході

Тренінг зі створення туристичного продукту

В ході тренінгу учасники здобудуть нові навики з: Формування туристичного продукту дестинації та його позиціонування. Виявлення неочевидних, потенційних конкурентних переваг. Розробки бізнес-моделі розвитку успішної туристичної дестинації. Створення власного туристичного продукту.

Коли: 10:00
Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Виставка Миколи Карабіновича "Солодка Яма"

У фокусі художника ряд історичних персоналій, серед яких Ніколае Чаушеску, Енвер Ходжа, Муаммар Каддафі та Богдан Хмельницький. Залучаючи примари диктаторів й політичних лідерів, Карабінович розглядає природу влади та акцентує драму моменту її втрати. Виставка конструює сцену для спекулятивного історичного багатоголосся, де окремі голоси владних фігур об’єднані спільним простором. Таке місце автор описує як “солодку яму” — засмоктуюче липке провалля, куди повалені ті, хто поступився спокусі владою.

Коли: 18:00
Де: Арт-центр MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3
Вартість: безкоштовно

Субота (16 листопада)

Фото: ілюстративне stock.adobe.com

Домедична допомога - це просто

Щодня трапляються різні ситуації незалежно від віку, статі та професії. І часто ці ситуації виникають тоді, коли ми до них зовсім не готові. Звичайно, що кожен з нас переконаний в тому, що саме з ним нічого поганого не трапиться. Це типово для кожної людини. Але чи впевнені Ви, що у відповідний момент не розгубитеся і будете діяти правильно? Чи зможете Ви врятувати життя коли це справді буде необхідно?

Коли: 9:00
Де: м. Хмельницький
Вартість: 600 грн

Мульти-субота. Перегляд анімації

Не знаєте, чим зайняти малечу зранку в суботу? Прийдіть у СКЦ "Плоскирів" на безкоштовний перегляд анімації. Вас чекає море позитиву, веселих посмішок та приємних миттєвостей. Ну і звичайно, найкращий мультик на великому екрані.

Коли: 12:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90.
Вартість: безкоштовно

Неділя (17 листопада)

Комедія від вільного стендапу

Коміки готують новий, розривний як ротвейлери матеріал: більше жартів, фантастичних метафор, історій які знайомі кожному, але про які не кожен розповість.

Коли: 12:00
Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34
Вартість: 100 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую