ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 15-17 листопада

Культура 1903
Куди піти на вихідних у Хмельницькому, читайте в нашому матеріалі
Куди піти на вихідних у Хмельницькому, читайте в нашому матеріалі. Фото: ілюстративне javarephotography.blogspot.com

Програма заходів.

Хмельничанам найближчими днями нудьгувати не доведеться. У п'ятницю – музичні концерти, в суботу – футбол, а в неділю – театральна вистава та стендап-шоу. Для дітлахів підготували яскраві вистави у театрі ляльок, відбудеться показ мульти-анімацій. Крім того, маленьких містян кличуть на безкоштовні занаття з програмування та англійської мови.

Цієї суботи в обласному центрі відбудеться молитовна Хода пам’яті за воїнами, які загинули під час російсько-української війни. Така акція у нашому місті відбудеться вже вчетверте. Пройде вна центральними вулицями міста.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка «Unison» Іллі та Сергія Школярів, виставка живопису "Пейзаж Портрет Натюрморт". Фотовиставка "Фотовернісаж на Покрову - 2019" була відкрита у музеї-студії фотомистецтва. Виставка «Made in Ukraine. Самчиківський розпис» діє в "Art Квартирі". Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (15 листопада)

Концерт гурту «Mozgi»

«Mozgi» - танцювально-музичний проєкт, кожен учасник якого є автономною супер-зіркою. Стиль своєї музики учасники жартома називають «електро-шаурма»: це суміш Заходу і Сходу з їх ритмами і потужними битами, які проявляються в етнічному звучанні. Кожен сингл і кліп «Mozgi» це оцифрована історія з життя, розказана від імені справжніх чоловіків, які не здаються ні перед чим.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 390 - 1040 грн

Вечірка: Холодний листопад

Вечірка: холодний листопад (coldwave, synthwave, post-punk, electronic). Death Rate A Politics (Drap)(electronic, darkwave, experimental / Khml). Туча(electronic, experimental / Khml - Kyiv). Bedroom Talks(cold wave, minimal synth / Lviv). Occvlt-Forest(coldwave, occvlt, ghost wave, electronic / Khml)

Коли: 21:00
Де: Монотеатр "КУТ", вул. Проскурівського Підпілля, 34
Вартість квитків: 100 грн, 120 грн - при вході

Тренінг зі створення туристичного продукту

В ході тренінгу учасники здобудуть нові навики з: Формування туристичного продукту дестинації та його позиціонування. Виявлення неочевидних, потенційних конкурентних переваг. Розробки бізнес-моделі розвитку успішної туристичної дестинації. Створення власного туристичного продукту.

Коли: 10:00
Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Виставка Миколи Карабіновича "Солодка Яма"

У фокусі художника ряд історичних персоналій, серед яких Ніколае Чаушеску, Енвер Ходжа, Муаммар Каддафі та Богдан Хмельницький. Залучаючи примари диктаторів й політичних лідерів, Карабінович розглядає природу влади та акцентує драму моменту її втрати. Виставка конструює сцену для спекулятивного історичного багатоголосся, де окремі голоси владних фігур об’єднані спільним простором. Таке місце автор описує як “солодку яму” — засмоктуюче липке провалля, куди повалені ті, хто поступився спокусі владою.

Коли: 18:00
Де: Арт-центр MASLO, Старокостянтинівське шосе, 20/3
Вартість: безкоштовно

Субота (16 листопада)

Фото: з архіву редакції

Хода пам’яті за загиблими на Сході бійцям

Захід розпочнеться о 11-ій годині біля Меморіальної дошки пам’яті Героїв Небесної Сотні та учасників АТО на майдані Незалежності. Потім хода пройде вулицями Соборна, Прибузька, Степана Бандери до католицького храму, що на Проспекті Миру. Там буде проводитися свята літургія. По закінченні служби, буде можливість поспілкуватися з сім’ями загиблих та учасниками АТО. Також для усіх буде організований невеликий обід.

Коли: 11:00
Де: майдан Незалежності

Футбол. Чемпіонат Другої ліги

Гратимуть "Поділля" (Хмельницький) та "Калуш" (Івано-Франківщина).

Коли: 14:00
Де: спортивний комплекс "Поділля"
Вартість: 30 гривень

Домедична допомога - це просто

Щодня трапляються різні ситуації незалежно від віку, статі та професії. І часто ці ситуації виникають тоді, коли ми до них зовсім не готові. Звичайно, що кожен з нас переконаний в тому, що саме з ним нічого поганого не трапиться. Це типово для кожної людини. Але чи впевнені Ви, що у відповідний момент не розгубитеся і будете діяти правильно? Чи зможете Ви врятувати життя коли це справді буде необхідно?

Коли: 9:00
Де: м. Хмельницький
Вартість: 600 грн

Мульти-субота. Перегляд анімації

Не знаєте, чим зайняти малечу зранку в суботу? Прийдіть у СКЦ "Плоскирів" на безкоштовний перегляд анімації. Вас чекає море позитиву, веселих посмішок та приємних миттєвостей. Ну і звичайно, найкращий мультик на великому екрані.

Коли: 12:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90.
Вартість: безкоштовно

«Бебі-театр». Вистава «Ма-ля, ля-ля»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера маленького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків. Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гриень

Дитяча вистава «Карлик Ніс»

Казка «Карлик Ніс» є одним з найвідоміших творів німецького письменника Вільгельма Гауфа. Її суть у тому, що краса душі завжди важливіша зовнішньої привабливості. І про це малечі покажуть лялькову виставу.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46
Вартість: 28-30 гривень

Free English lessons for Beginner and Intermediate Levels

#LeadersFund "English for Everyone" продовжує свою роботу, наступні безкоштовні заняття для початкового та середнього рівня слухачів відбудуться в приміщенні бібліотеки №10.

Коли: 14:00, 15:10
Де: Бібліотека-філія №10 Хмельницької міської ЦБС, вул. Тернопільськая, 32
Вартість: безкоштовно

Неділя (17 листопада)

Дитяча вистава "Бука"

Театр ляльок запрошує маленьких хмельничан на виставу «Бука». У ній актори театру розкажуть про персонажа, яким лякають неслухняних дітей.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 25-30 гривень

Майстер-клас "Ліпимо дзвіночок"

Дорослих та дітей запрошують на майстер-клас вихідного дня "Ліпимо дзвіночок".

Коли: 14:00
Де: Творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість: 270 грн

Романтична комедія «Одруження по-англійськи»

Хмельницький театр імені М. Старицького запрошує на романтичну комедію про чудне одруження «Одруження по-англійськи» за твором Бернарда Шоу.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького (мала сцена), вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 80-150 грн

Заняття з програмування

Учні вже після першого заняття будуть мати уявлення про процес розробки, та навіть створять свою першу комп'ютерну гру! І ще, JAVA - одна із найзатребуваніших мов програмування на ринку праці (за рейтингом DOU).

Коли: 13:00
Де: Навчальний простір "Vector", ТЦ "Атріум", 3-й поверх, вул. Проскурівського Підпілля, 63
Вартість: безкоштовно

Мафія паті у "Family Club"

Кожна гра "Мафія" - це завжди цікаво проведений час, нові знайомства та величезна кількість позитиву. Дрес-код: чорно - білий.

Коли: 14:00
Де: Family_Club, Проспект Миру, 63А
Вартість: для однієї людини - 150 грн, для сімейної пари - 200 грн, дітям з батьками - вхід вільний.

Комедія від вільного стендапу

Коміки готують новий, розривний як ротвейлери матеріал: більше жартів, фантастичних метафор, історій які знайомі кожному, але про які не кожен розповість.

Коли: 12:00
Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34
Вартість: 100 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую