ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 17-19 січня

Культура 2096
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

У неділю в Хмельницькому відбудеться закриття Різдвяного ярмарку. З цієї нагоди у місті організують концертну програму. Цього ж дня хмельничани відзначатимуть свято Водохреща, тому для зимових купань в обласному центрі будуть облаштовані спеціальні місця.

Кілька театральних вистав для дорослих і малих заплановані цими вихідними. Запрошують хмельничан на корисні лекції і майстер-класи найближчими днями. Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка "Подільська палітра", виставка "Свято в класичному стилі". Виставку фотографій "Різдвяного Хмельницького" відкрили у четвер у музеї-студії фотомистецтва. Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (17 січня)

 

Фото:blog.oleole.pl

Вечір настільних ігор (Монополія, UNO та інші)

Настільні ігри вже давно зарекомендували себе як чудовий засіб корисного і цікавого проведення часу. Запрошують усіх охочих прийти та зіграти з нами в Монополію, Уно та інші настільні ігри.

Коли: 18:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вулиця Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Вечірка настолок

Запрошують на вечірку найцікавіших в різних жанрах настільних ігор. Стратегічні, карткові, колекційні, рольові! Крім того, гарна компанія та змістовне спілкування.

Коли: 18:00
Де: Благодійний Фонд "хесед Бешт", вул. Шевченка 40/2.
Вартість: безкоштовно

Психологічна гра "Секрети стосунків"

Психологічна гра "Секрети стосунків" - це пошук можливостей для створення щасливих відносин. Виявлення бар'єрів та перешкод, пошук шляхів подолання труднощів у відносинах. А також пошук можливостей для покращення якостей відносин. В гру можна грати як парою, так і самостійно.

Коли: 18:30
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 400-750 гривень

Романтична комедія «Одруження по-англійськи»

Хмельницький театр імені М. Старицького запрошує на романтичну комедію про чудне одруження «Одруження по-англійськи» за твором Бернарда Шоу.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького (мала сцена), вул. Соборна, 60
Вартість: 80-150 грн

Субота (18 січня)

 

Фото: trashisfortossers.com

СВОП вечірка: як бути трішки екологічнішим?!

У кожного з нас є вдома речі, якими ми не користуємося, але які шкода викинути. Це може бути одяг, взуття, посуд, елементи декору, аксесуари, книги тощо. Усе це приносьте на захід, де зможете обмінюватися та дарувати речі.?Є такі речі, які не можна здати на переробку, які неекологічно викинути і якщо річ не несе користі для вас, вона може стати в нагоді іншому. Речі, які втратили вигляд, порвані чи зношенні не приносьте, все має бути в хорошому стані та чистому вигляді. Кожен може принести максимум 7 одиниць. На вечірці ви зможете обмінятися речами, поговорити на екологічні теми, краще розібратися у сортуванні та наблизитися до життя у стилі Zero Waste. Крім цього, це можливість завести нові знайомства, знайти однодумців та відповіді на різні питання.

Коли: 14:30
Де: Хмельницький Молодіжний Центр, вул.Кам'янецька, 63
Вартість: безкоштовно

Дитяча субота "Зимова казка"

Зимові свята добігають кінця, але найказковіша пора року продовжується! Розкажіть-но, хто вже встиг безтурботно покататися на санчатах, зліпити бодай одного сніговичка чи закидати друзів сніжками? Сподіваємося, дуже скоро сніжок рясно покриє землю ніжно-білою ковдрою, а тим часом, книгарня «Є» продовжуватиме тішити вас гарними книжками, які аж кортить почитати одного чудового зимово-суботнього дня.
Коли: 14:00
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Концерт ТНМК (Танок на майдані Конґо)

На минуле Різдво гурт Танок на майдані Конґо вирішив додати до своєї обойми ще одну спеціальну програму – теплий акустичний різдвяний вертеп. І ось як це виглядає: музиканти стають персонажами класичного українського вертепу, а між піснями грають в якості акторів фрагменти міні-вистави, в якій подають різдвяні традиції в сучасному контексті.

Коли: 18:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7.
Вартість квитків: 150-410 грн

Дитяча вистава "Як Півник Сонечко рятував"

Молодий Півник щоранку зустрічав Сонечко. Стрибне на паркан, закукурікає і ось уже з'явилося над лісом золоте світило. А тут, як завжди закукурікав, а замість Сонечка з-за лісу сірий туман виплив... А сталося далі, дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 30-32 гривень

«Бебі-театр». Вистава «Ма-ля, ля-ля»

Сюжети прості і зрозумілі малюкам. У виставі постійно чергуються активності «перегляд вистави — гра», так малюк не встигає занудьгувати і відчуває себе безпосереднім учасником того, що відбувається.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Відкрита лекція "Освіта за кордоном: як адаптуватися"

Запрошують на відкриту лекцію про особливості отримання освіти в країнах Європейського Союзу.

Коли: 11:00
Де: Молодіжний центр, вул. Кам'янецька, 63

Мульти-субота. Перегляд анімації

Не знаєте, чим зайняти малечу зранку в суботу? Прийдіть у СКЦ "Плоскирів" на безкоштовний перегляд анімації. Вас чекає море позитиву, веселих посмішок та приємних миттєвостей. Ну і звичайно, найкращий мультик на великому екрані. Попкорн можна приносити з собою.

Коли: 12:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Майстер-клас "Як підготувати Презентацію (слайди) для виступу"

На майстер-класі зі створення презентацій спробуєте два варіанти роботи: перший на ноутбуці з програмою Power Point, друга програма це Canva. А також спробуєте зробити презентацію на смартфоні.

Коли: 16:00
Де: Хмельничанка, вул. Кам'янецька, 48
Вартість: 400 гривень

Майстер-клас "Як обрати професію з дитиною: шлях до порозуміння"

На майстер-класі ви дізнаєтеся: З чого почати розмову про професії? Коли доречно говорити про майбутнє зі своєю дитиною? Які чинники нашої реальності впливають на сприйняття професій? Чому діти закриваються, і відмовляються приймати рішення? Алгоритм бесіди про професії. 5 активних навичок відповідального батька. 3 рецепти порозуміння з дитиною.

Коли: 17:00
Де: Молодіжний центр, вул. Кам'янецька, 63

Неділя (19 січня)

 

Фото: з архіву редакції

Закриття Різдвяного ярмарку

У неділю, 19 січня, вже традиційно у Хмельницькому відбудеться закриття Різдвяного ярмарку. Цього вечора на сцені святкового містечка запланували розважальну програму, родзинкою якої стане презентація нової пісні про Хмельницький.

Коли: 17:00
Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т.Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40

Свято Водохреща

У неділю, 19 січня, православні та греко-католики відзначатимуть третє завершальне свято різдвяно-новорічного циклу Водохреще або Богоявлення. За старовинною традицією цього дня чимало хмельничан готуються зануритися в крижану воду, адже вважається, що хрещенська вода приносить духовне і тілесне здоров’я. З метою безпечного купання й охорони життя людей у водохрещенський Святвечір та Водохреща Господнього у Хмельницькому в період з 18-ої 18 січня години до 21-ої години 19 січня на правому березі річки Південний Буг буде облаштовано чотири місця для купання.

Коли: 9:30
Де: Правий берег р. Південний Буг поблизу аварійно-рятувальної станції, пров. Човновий, 11

Вистава «Ніч перед Різдвом»

За мотивами твору Миколи Гоголя.Гастролі Чернігівського обласного академічного українського музично-драматичного театру імені Т. Г. Шевченка.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 70-320 грн

Концерт "Budapest Show"

Неймовірна музична феєрія для справжніх гурманів! П’янка атмосфера романтики та кохання знаменитих оперет Імре Кальмана та Франца Легара, блискучі перлини музики легендарного Йогана Штрауса, щедрий розсип угорських мелодій у сторінках світової класики – усе це у концертній програмі за участю солістів Будапештської оперети.

Коли: 17:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Казка "Снігова королева"

Це розповідь про довгу і пригодницьку подорож маленької, але дуже сміливої дівчинки Герди, яка хоче знайти і звільнити свого друга Кая з крижаного полону злої чарівниці Снігової Королеви, яка перетворила добре і чуйне серце Кая в осколок крижинки. Під час пошуків свого улюбленого друга, маленька Герда потрапляє в замок до підступного Короля, знайомиться з маленькою розбійницею — грубою і страшною дівчинкою. На своєму шляху до Снігової Королеви, Герда, долаючи складні перешкоди, все ж знаходить у собі сили вступити у вирішальну битву зі Сніговою Королевою.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 50 грн

Дитяча вистава «Різдвяна ніч»

Хмельницьких дітлахів запрошують на святкову виставу у театрі ляльок. На ній вони проникнуться теплою атмосферою і краще відчують магію Різдва.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 30-32 гривень

Тренінг "Вибір професії: мій шлях"

Тренінг – це не урок або лекція, це вправи та інструменти, за допомогою яких відпрацьовується навик самостійного вибору професій.

Коли: 11:00
Де: Молодіжний центр, вул. Кам'янецька, 63

Свято мікрорайону Гречани

На гостей свята чекають народні гуляння, виступи аматорських та народних колективів, частування, конкурси.

Коли: 13:00
Де: Стадіон СКЦ "Плоскирів", вул. Курчатова, 90

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» в «Фейсбуці», а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у «Viber».

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую