ye-logo.v1.2

У Хмельницькому відбудеться закриття Різдвяного ярмарку

Культура 3894
Вже за кілька днів Різдвяний ярмарок закриють
Вже за кілька днів Різдвяний ярмарок закриють. Фото: з архіву

Хмельничан запрошують відвідати останній цієї зими концерт поруч з головною ялинкою міста.

У неділю, 19 січня, вже традиційно у Хмельницькому відбудеться закриття Різдвяного ярмарку. Цього вечора на сцені святкового містечка запланували розважальну програму, родзинкою якої стане презентація нової пісні про Хмельницький.

«На Водохреще будемо офіційно закривати Різдвяний ярмарок. Готуємо концертну програму, де будуть брати участь різні колективи закладів культури міста. На завершення концерту буде презентована ще одна пісня про Хмельницький. Цього разу композицію представить гурт «Станза» з дитячим хором школи мистецтв «Райдуга»», - розповідає начальник управління культури і туризму Хмельницької міської ради Артем Ромасюков.

Різдвяний ярмарок у Хмельницькому розпочав діяти з початку зими. За цей час на його території пройшла низка новорічно-різдвяних заходів. Першого грудня відбулося урочисте відкриття святкового містечка та засвічення вогнів новорічної ялинки. Того вечора справжнє зимове шоу влаштували хмельницькі зірки. Завершилася концертна програма виступом фронтмена гурту «Мотор’ролла» Сергія Присяжного, який презентував пісню про Хмельницький.

На Андріївських вечорницях у Хмельницькому зіграли ді-джеї, а у День святого Миколая до нашого міста на Різдвяний ярмарок «злетілися» новорічні чарівники різних країн світу. Того вечора на завершення концертної частини пісню про новорічно-різдвяний Хмельницький презентувала співачка Інна Гласова.

У новорічну ніч в Хмельницькому цього року вирішили започаткувати нові традиції, тому святкова програма на головній сцені ярмарку розпочалася ще 31 грудня. Піджей шоу, дощ із конфеті, штучний сніг, мандариновий батл та багато іншого очікувало тієї ночі на хмельничан.

А вже після Нового року в обласному центрі відбувся Парад вертепів. Другий рік поспіль з цієї нагоди у центрі Хмельницького зібралося чимало містян. Із колядками і щедрівками у костюмах різдвяних персонажів 11 січня учасники вертепу пройшли вулицею Проскурівською.

«Коли закінчується один ярмарок, буквально наступного дня ми починаємо роботу над помилками, які ми допустили в організації, і починаємо планувати інший. Цього року ярмарок пройшов на високому рівні. Він ще триває, але вже можна констатувати цей факт, - додає Артем Ромасюков. - Ярмарок став більш масштабним, ніж минулого року. У майбутньому плануємо розширяти саму локацію і ще додамо ще атракцій».

Отож, закриття Різдвяного ярмарку в Хмельницькому відбудеться цієї неділі. Початок о 17-ій годині. Запрошують всіх охочих містян та гостей міста.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую