ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 20-26 січня

Культура 1921
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші

Програма заходів.

Вчора у Хмельницькому яскравим концертом офіційно закрили Різдвяний ярмарок. Але святкові ілюмінації та дерев'яні будиночки із сувенірами і смаколиками не поспішають розбирати - впродовж наступного тижня святкове містечко ще продовжить свою роботу.

Однак, і крім Різдвяного ярмарку, у Хмельницькому буде чим зайнятися. Перегляди фільмів, презентації книг, відкриття нових мистецьких виставок - те, що підготували у місті найближчими днями. Не обійдеться без корисних майстер-класів і лекцій. Для любителів театрального мистецтва запланували низку цікавих вистав, буде й кілька концертів.

Не забувайте також про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє постійна експозиція "Натхненні Бойчуком", виставка "Подільська палітра", виставка "Свято в класичному стилі". Виставку фотографій "Різдвяного Хмельницького" відкрили у музеї-студії фотомистецтва. Відкриття виставки "Всі відтінки... Чорний" відбудеться у четвер у музейній галереї квARTира. Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC".

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Вівторок (21 січня)

Фото: ілюстративне depositphotos.com

Кіно за попкорн. Фільм "Того"

Щовівторка у медіазалі "Оскар" ми збираємось на перегляд крутих фільмів. Замість вхідного квитка, потрібно лише придбати у нас попкорн (25 грн) і зі своїм відерцем свіжого гарячого попкорну насолоджуватись фільмом у приватному кінозалі. Беріть друзів і родичів, разом веселіше!

Коли: 19:00
Де: Медіазал "ОСКАР", пров. Пекарський, 6
Вхід: попкорн (25 грн)

Презентація книги Зої Такер та Зої Персіко «Ґрета і гіганти»

Дитяча книга «Ґрета і гіганти» — історія про маленьку дівчинку на ім’я Ґрета, яка живе у прекрасному лісі, якому загрожують гіганти. Прийшовши до лісу, гіганти нарубали дерев щоби звести будинки. Потім вони нарубали ще дерев і звели ще більші будинки. З будинків виросли селища, а з селищ – міста, і зрештою лісу майже не залишилося. На щастя, у Ґрети є ідея…

Коли: 12:00
Де: Центральна бібліотека для дітей №12, проспект Миру, 76/2
Вартість: безкоштовно

Настільна гра «Ліза та її друзі подорожують світом»

Сучасні дослідження доводять, що найкращий спосіб навчитися чомусь необхідному – грати у навчальні ігри. Юні читачі бібліотеки будуть грати у настільну інформаційно-просвітницьку гру «Ліза та її друзі подорожують світом». Гра навчає правилам безпечної поведінки під час подорожі та працевлаштування за кордоном.

Коли: 13:30
Де: Центральна міська бібліотека, вул. Подільська, 78

Середа (22 січня)

Фото: ілюстративне kolomyya.org

Музично-театральна патріотична постановка

Вихованці театральної та вокальної студій презентують на розсуд глядачів свою музично-театральну патріотичну постановку до Дня соборності України. Пам'ятаймо, тільки разом ми збережемо свою незалежність.

Коли: 14:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Бізнес-тренінг: Успішними кроками до власної справи!

Запрошують учасників/ць, які працюють над тим, щоб започаткувати власну справу! Усіх, хто прагне успішно пройти етапи створення бізнесу та освоїти найголовніші принципи побудови гарної і сильної справи!

Коли:18:00
Де: Хмельницький Благодійний Фонд "Хесед Бешт", вул. Шевченка, 40/2
Вартість: 100 гривень

Лекція: "Як вберегтися від застуди"

На дворі негода - погана погода. От і завітає в гості пані солідної комплекції - гостра распіраторно-вірусна інфекція. Як вберегтися від застуди: що варто знати, щоб не хворіти. Про це вам розповість лікар вищої категорії, лікар-геронтолог - Соловей Алла Вікторівна.

Коли: 18:30
Де: Мистецький Простір, проспект Миру, 103/1.
Вартість: безкоштовно

Вистава "Приборкання норовливої"

Театр гостинно запрошує на перегляд комедії за п'єсою В. Шекспіра. Цю виставу називають «грою італійських масок комедії дель арте», «бенкетом акторської розкутості та шарму». Тут, що не роль – то бенефіс.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький академічний обласний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 6
Вартість квитків: 60-100 гривень

Четвер (23 січня)

Фото: YouTube

Хор ім. Г. Верьовки

Національний заслужений академічний український народний Хор ім. Г. Верьовки включає в себе три різноманітні творчі групи: хорова, оркестрова та танцювальна. Кожна група повноцінно відтворює вокально-музичну та танцювально-народну культуру всіх регіонів України.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 210-450 грн

Презентація книги "Чарівний ключик"

Завітайте на презентацію книги Ніни Шмурікової-Гаврилюк “Чарівний ключик”. На вас чекає: знайомство з авторкою, слушні поради від поетеси, автографсесія та фото на згадку.

Коли: 12:30
Де: Хмельницька обласна бібліотека для дітей імені Т.Г.Шевченка, вул. Свободи, 51.
Вартість: безкоштовно

HR-консультація від Катерини Коханської

На HR-консультації розглядатимуться такі питання: 1) резюме (на що звертає увагу рекрутер, помилки в резюме, поради щодо написання, приклад резюме); 2) як успішно пройти співбесіду (табу, топ-запитання до рекрутера, "правильні" відповіді на питання рекрутера). Івент буде цікавий для всіх, хто шукає роботу та бажає отримати корисну інформацію. Ці знання потрібні кожному для ефективного пошуку роботи.

Коли: 18:30
Де: ІТ Академія від Stfalcon, вул. Зарічанська 3/2
Вартість 50 грн — оплата на заході, для випускників ІТ Академії від Stfalcon участь безкоштовна

Концерт "Різдвяні історії"

Надзвичайно тепла та святкова атмосфера, затишок, щирість та радість пануватимуть в органній залі Хмельницької обласної філармонії. Усім відомі та маловідомі «Різдвяні історії» будуть розказані Хмельницьким академічним муніципальним камерним хором - лауреатом та дипломантом міжнародних і всеукраїнських конкурсів та фестивалів (художній керівник та головний диригент – заслужений діяч мистецтв Ігор Цмур). Усім відомі та маловідомі, але надзвичайно гарні колядки та щедрівки звучатимуть протягом вечора.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість: безкоштовно

Зустріч з Анонімними Авторами. Долаємо письменницький блок

Застрягли в процесі письма? Ми знаємо, як подолати творчий ступор і радо поділимось з вами. Долати творчий блок нам допоможуть цікаві завдання, вправи з фрірайтингу та підтримка у дружній компанії авторі. Тож беріть ручку, блокнот, гарний настрій, і приходьте писати з нами.

Коли: 19:00
Де: Кав'ярня CAFFE MILEN, вул. Соборна, 69
Вхід: чашка чаю або кави

Відкриття виставки "Всі відтінки... Чорний"

2020 – рік кольору в музейній галереї квARTира. Серія виставок присвячена шести кольорам та їх відтінкам акцентує увагу на властивостях кольору та демонструє розмаїття колекції Хмельницького обласного художнього музею.

Коли: 16:00
Де: ХОХМ Хмельницький Художній Музей, вул. Проскурівська, 47
Вартість: безкоштовно

П'ятниця (24 січня)

Фото: gastroli.ua

Вистава "Про що мовчать чоловіки або Дикун Forever"

Вистава для дорослих (16+). У головній ролі Олексій Гнатковський.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 150-300 грн

Субота (25 січня)

Дитяча вистава «Бебі-бум»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера малесенького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Дитяча вистава "Носоріг та Жирафа"

Історія дружби високої стрункої Жирафи та куцоногого Носорога. Їх пересварила заздрісна й лукава Мавпочка, але допоміг чародій Марабу.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 30-32 гривень

Практикум "Як створити тренінг "під ключ"

Запрошують вас на унікальний практикум зі створення авторських тренінгів. Це чотири години чистої практики та унікальних знань для Ваших майбутніх успішних проєктів.

Коли: 10:00
Де: Вул. Гагаріна, 5

Неділя (26 січня)

 

Фото: з архіву

Музична комедія "Сватання на Гончарівці"

Українське весілля, нагадують, починається зі сватання, на якому дівчина або подає рушники (на знак згоди), або, навпаки, підносить нареченому гарбуза. «Сватання на Гончарівці» за однойменною комедією українського класика Г.Квітки-Основ’яненка є своєрідною антологією національної музики. Комедія, помножена на українську музику і пісню, фантазії на тему народних вечорниць — такі жанрові особливості постановки.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 гривень

Вистава для дітей "Дванадцять місяців"

Чарівний і небезпечний зимовий ліс... Дванадцять братів - чаклунів, які вміють управляти силами природи... Бідна падчерка, що в заметіль шукає проліски, і маленька примхлива королева, яка намагається підпорядкувати своїм примхам навіть матінку-природу.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 50 гривень

Тренінг Ігоря Адашевського "Секрети подвоєння продажів"

На тренінгу Ви дізнаєтесь: Як подвоїти ефективність будь-якої реклами; Отримати потужний потік нових клієнтів з Інтернет; Секрети текстів і заголовків, які продають; Правильні акції, які приносять прибуток; Фішки і секрети; Інтернет-просування; Теми для розсилок по клієнтській базі; Мотивація в бізнесі (як поставити нові цілі, щоб захотілося діяти на 100%); Тільки новий контент; Особисті розбори бізнесу учасників!

Коли: 11:00
Де: "Либідь-Плаза", Конференц-зал «Tetris», вул. Кам'янецька, 21
Вартість квитків: 390-790 гривень

Дитяча вистава "Кицин дім"

«Тілі-ділі, тілі-бім! Загорівся кицин дім!». Маленьким хмельничанам покажуть історію про те, що у складних ситуаціях потрібно допомагати одне одному, не зважаючи на колишні образи.
Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 30-32 гривень

Вікімарафон 2020

В рамках Всеукраїнського Вікімарафону відбудеться вікізустріч, приурочена до 16-річчя української Вікіпедії.
Взяти участь може кожен охочий: для цього необхідно написати нову статтю на будь-яку тему. Всі статті мають відповідати критеріям значимості, базуватися на підставі авторитетних джерел та посилатися на них, не порушувати авторське право.

Коли: 10:00
Де: Хмельницька обласна універсальна наукова бібліотека, вул. Героїв Майдану, 28
Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Є Афіша Хмельницького та області» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбер.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую