ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 31 січня - 2 лютого

Культура 2278
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Декілька майстер-класів і тренінгів. а ще театральні вистави, концерти очікують на хмельничан найближчими днями.

Цієї неділі виповнюється п'ять років з дня загибелі в автокатастрофі українського співака Кузьми. Аби вшанувати пам'ять музиканта, жителі міста зберуться разом на вечір-спомин у сквері імені Скрябіна. До події запрошують долучитися всіх охочих.

Не забувайте також про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє виставка "Подільська палітра", виставка "Свято в класичному стилі". Виставку "Всі відтінки... Чорний" відкрили у музейній галереї квARTира. Виставку екзотичних тварин «Світ Джунглів» можна переглянути в ТРЦ "МОNTBLANC". У галереї "Масло" відкрили проєкт "Побачити світ іншого", а  у музеї=студії фотомистецтва презентували виставку світлин  обласної організації фотохудожників.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом вихідних у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (31 січня)

 

Фото: ілюстративне 24.kz

Young talks "Все про інстаграм" (ПЕРЕНЕСЕНО)

Учасники матимуть можливість дізнатись про комплекс заходів щодо використання соціальних медіа-секретів для просування бренду в інстаграм, фейсбук.

Коли: 18:00
Де: Молодіжний Центр, вул.Кам'янецька 63
Вартість: безкоштовно

Вистава "Історії з коробки"

Хмельничан запрошують на пластично-музичну виставу «Історії з коробки» театру «Дзеркало». Вистава яка репрезентувала наше місто на багатьох всеукраїнських театральних фестивалях! Глядачі Луцька, Кам'янець-подільського, Кременчука, Києва та Львова аплодували театральній майстерності акторів та режисера. І окрім цього театральний колектив цією виставою репрезентував нашу країну на міжнародних театральних форумах в Литві, Латвії та Бельгії.

Коли: 19:00
Де: Міський будинок культури, вул. Проскурівська, 43
Вартість: 50 гривень

Навчальний тренінг «Школа молодого підприємця»

Навчальний тренінг від Jody Serrano Peace Corps Volunteer Ukraine та місцевих фахівців допоможе молодим людям дізнатися про особливості ведення бізнесу у Америці та Україні та про те, як вони можуть обрати свій шлях та побудувати успішну кар'єру.

Коли: 14:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Концерт TITANS OF MUSIC: Георг Фрідріх Гендель

335 років від дня народження композитора.

Коли: 18:30
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Субота (1 лютого)

Концерт органної та камерної музики

ВЕРОНІКА СТРУК - головна органістка Собору Святого Павла у м. Одеса. ЮЛІЯ ТЕРЕЩУК - сопрано, лауреат Міжнародних конкурсів, солістка Одеського Національного Академічного Театру Опери та Балету. У програмі твори Й.С. Баха, Дж. Каччіні, Ф. Мендельсона, Й. Райнбергера, Ж. Массне, І. Соневицького, Ф. Рончковського.

Коли: 17:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

«Бебі-театр». Вистава «Ма-ля, ля-ля»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера маленького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 40 гривень

Майстер-клас "Скринька в стилі шеббі-шик"

Зробіть собі чудовий подарунок - створіть вишукану вінтажну скриньку в стилі шеббі-шик.

Коли: 15:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 250-300 грн

Майстер-клас "Пухнастий топіарій сердечко"

Запрошують приготувати подарунки до дня св. Валентина.

Коли: 12:00
Де: Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 150 грн

Дитяча вистава "Ослик Мафін"

Це чудова серія казок Енн Хогарт, яка подарувала нам натхнення на дуже добру і веселу виставу про ослик на ім'я Мафін. Наш герой украй цікавий і хоче бути кращим, ніж він є... Хоча ми думаємо, що залишатися собою все-таки краще, чи не так? Навіть якщо у тебе є справжній чарівний гребінець, який виконує всі твої бажання.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість: 30-32 гривні

Лекція "Емоційний інтелект: розвивати та використовувати"

Думаєте, що ви надто емоційні або навпаки не дозволяєте емоціям бути у вашому житті? У складних ситуаціях вам важко опанувати себе і через це псуються стосунки з близькими? Більшість із цих ситуацій, в яких вам некомфортно, за які незручно або навіть соромно могли б залишитись в паралельній реальності. Яким чином? Відповідь відома - EI.

Коли: 12:00
Де: Молодіжний Центр, вул. Кам'янецька, 63
Вартість: 100-150 гривень

Неділя (2 лютого)

 

Фото: korrespondent.net

Вечір пам'яті Кузьми Скрябіна

П‘ять років тому, вранці 2 лютого, трагічно в автокатастрофі обірвалося життя співака, поета, композитора, письменника, телеведучого, продюсера, актора, заслуженого артиста Автономної Республіки Крим та патріота Рідної Неньки України. Молоді хмельницькі виконавці разом з іншими хмельничанами виконають улюблені треки Кузьми та вшанують пам’ять про нього його творчістю.

Коли: 17:00
Де: до сквер ім. Скрябіна (вул. Гагаріна; між готелем «Центральний» та Хмельницькою обласною філармонією)

Вистава «Ніч перед Різдвом»

Казкова ніч, сімейна ніч, дивовижна ніч на хуторі поблизу Диканьки! А якщо до цієї страви додати дещицю містичності? А якщо в цю ніч іще намішати трішки кохання та пристрасті? Тоді усім знайома новорічна історія набуде зовсім нових обрисів, зазвучить по новому і глядач полине у світ різдвяних пригод! Вакула, Оксана та навіть сам Чорт із Солохою зійдуться у кумедійній боротьбі за своє кохання! А феєрія автентичної музики та колядок створять справжню гоголівську святкову атмосферу та подарують заряд позитиву на цілий рік.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 грн

Балет "Лускунчик"

Пориньте в атмосферу новорічного дива разом з улюбленими героями. Одеський Національний Академічний театр Опери та Балету. Балет-феєрія в 2-х діях з прологом.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 50 гривень

Дитяча вистава «Уроки матінки Кози»

Маленьких хмельничан запрошують на виставу за мотивами казки «Коза і семеро козенят». На ній малеча дізнається, як себе поводити, чому не потрібно відкривати двері сірому Вовкові і ще багато корисного.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46
Вартість: 30-32 гривні

Концерт "Різдво єднає нас" (ДОДАТКОВИЙ КОНЦЕРТ)

Ансамбль «Козаки Поділля» – універсальний художній колектив, що своїм досконалим мистецтвом репрезентує все найкраще з невичерпної скарбниці народної творчості всіх регіонів області. У репертуарі колективу історичні думи, козацькі та чумацькі пісні і танці, жартівливі хорові сценки, родинно-побутова, обрядова лірика, купальські, жниварські, весільні пісні і танці.

Коли: 17:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 80-90-100 грн

Майстер-клас "Органайзер для ручок і олівців"

Запрошують на дитячий майстер-клас "Органайзер для ручок і олівців" з фоамірану.

Коли: 12:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 100 гривень

Майстер-клас "Орхідея з фоамірану"

Запрошують на майстер-клас з фомфлористики для квіткових фей "Орхідея з фоамірану" у керамічній чашці.

Коли: 15:00
Де: "Craft house", вул. Молодіжна, 7
Вартість: 250 гривень

Майстер-клас "Ангелик"

Запрошують на майстер-клас зі створення гарненького "Ангелочка". Можна обирати свою гамму.

Коли: 14:00
Де: творча Майстерня, вул. Проскурівська, 15
Вартість: 270 грн

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Є Афіша Хмельницького та області» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбер.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую