ye-logo.v1.2

«Rock&Buh – 2020»: чим дивуватимуть на рок-фестивалі у Хмельницькому

Культура 3661
Вже за кілька днів стартує прийом заявок від музичних гуртів
Вже за кілька днів стартує прийом заявок від музичних гуртів. Фото: з архіву

Цьогоріч фестиваль триватиме два дні.

Вчетверте у Хмельницькому відбудеться фестиваль «Rock&Buh». Запланували його на останні вихідні весни – 30 та 31 травня. Традиційно рок-фест проведуть на території Молодіжного парку поряд з берегом Південного Бугу.

Цього року організатори вирішили зменшити кількість днів фестивалю. За словами начальника управління культури і туризму міської ради Артема Ромасюкова, завдяки цьому планують вкластися у бюджет минулого року.

«Кожного року проводити фестивалі досить затратно. Не хочеться, щоб Рок Буг 2020 року був на порядок дорожчим за фестиваль 2019 року. Ми не хочемо збільшувати суму витрат, але прагнемо його організувати не менш якісно. Тому ми скоротили п’ятницю, цей день найменш вдалий для фестивалю», - говорить Артем Євгенович.

Наразі учасники оргкомітету фестивалю лише напрацьовують концепцію. Однак вже розповіли про кілька цьогорічних новинок. «Одна з родзинок – у 2020 році буде багато іноземних гуртів. Минулого року ми привезли три гурти з-закордону. Цьогоріч їх кількість збільшиться, - додає начальник управління культури і туризму. - Ми будемо мати традиційно кілька сцен – головну, другу та електронну. Перед відвідувачами фестивалю протягом двох днів виступлять близько 30 гуртів».

Вже за кілька днів стартує прийом заявок від музичних гуртів. Традиційно тих, хто виступить на сцені «Rock&Buh», відбиратимуть фронтмени відомих хмельницьких гуртів. «У першу чергу ми надаємо перевагу гуртам, які якісно роблять свою роботу і є цікавими з точки зору модних трендів рок-музики. Цього року однозначно буде більше хмельницьких гуртів. Адже минулого року Хмельницький був представлений тільки серед молодих гуртів», - додають організатори фестивалю.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую