ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 10-16 лютого

Культура 2916
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Театральні вистави, концерти, майстер-класи, тренінги цього тижня запланували у Хмельницькому. У вівторок всіх запрошують на презентацію книги, створену на перетині наукової фантастики, космічної опери та лавкрафтіанських жахів.

У суботу в нашому місті виступить гурт "Антитіла", цього ж дня у монотеатрі "Кут" пройде благодійний концерт місцевих гуртів в підтримку важкохворого маленького хмельничанина Дмитра Шелудька.

Не забувайте також про виставки, які діють у нашому місті. У Хмельницькому обласному художньому музеї діє виставка живопису Гаяне Атаян «Подорож до себе». Виставку "Всі відтінки... Чорний" відкрили у музейній галереї квARTира. У музеї-студії фотомистецтва презентували виставку світлин обласної організації фотохудожників.

Щоб ви не пропустили найцікавіше, сайт "Є" підготував для вас чергову підбірку подій, які відбудуться протягом тижня у Хмельницькому.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (10 лютого)

Кіно за попкорн. Мультфільм "Єті"

Щотижня запрошують у медіазал "Оскар" на перегляд крутих фільмів. Замість вхідного квитка, потрібно лише придбати у нас попкорн (25 грн, або будь-що з меню на ту ж суму) і зі своїм відерцем свіжого гарячого попкорну насолоджуватись фільмом у приватному кінозалі.

Коли: 19:00
Де: Медіазал ОСКАР, пров. Пекарський, 6
Вхід - попкорн (25 грн, або будь-що з меню на ту ж суму)

Вівторок (11 лютого)

Фото: svitfantasy.com.ua

Презентація роману «Заколот: Невимовні культи» В. Кузнєцова

Говоритимуть про поєднання жахів, наукової фантастики, ґрімдарку та космічної опери, про те, чому таке сполучення та що це взагалі за жанри й чим вони дихають сьогодні в світовій літературі. Володимир Кузнєцов – письменник, літературознавець та геймдизайнер. Його новий роман «Заколот: Невимовні культи», що вийшов у Видавництві Жупанського в січні цього року, створений на перетині наукової фантастики, космічної опери та лавкрафтіанських жахів. Це – книга-головоломка, пазл, який кожен читач може складати як йому заманеться – і від того отримувати свій власний досвід та інсайт.

Коли: 18:30
Де: Книгарня "Є", вул. Проскурівська, 2
Вартість: безкоштовно

Ladys cash flow: психологічна бізнес-гра для жінок

Гра дає відповідь: як використовувати можливості у своєму житті на 100%; як покращити свої відносини з грошимаяк заробляти гроші по-жіночому; які звички та установки зупиняють вас у вашому розвитку та на шляху до фінансового процвітання.

Коли: 18:30
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 400-550 гривень

Середа (12 лютого)

Ввідна лекція курсу "SMM в Instagram і Facebook"

Що буде на лекції: знайомство з 4 викладачами; інфо про SMM і чому це актуально; хто такий SMM-менеджер; чому SMM-щик — важливий працівник у компанії; перспективи і розвиток SMM-менеджера; деталі про процес навчання, чого навчаться студенти на курсі.

Коли: 19:00
Де: ІТ Академія від Stfalcon, вул. Зарічанська 3/2
Вартість: безкоштовно

Четвер (13 лютого)

Фото: ілюстративне creativepopupcards.com

Майстер-клас з виготовлення валентинок

Майстер клас з виготовлення валентинок до Дня всіх закоханих об'єднає дорослих та дітей. Разом ми створимо не тільки гарні та креативні валентинки, але і подаруємо один одному гарний настрій та позитивні емоції. День всіх закоханих незабаром, а в вас немає валентинки?

Коли: 10:00
Де: Спортивно-розважальний центр по вулиці Зарічанській, 11Ж
Вартість: безкоштовно

Вистава "Ревізор"

У «Ревізорі», - згадував Гоголь згодом, я зважився зібрати в одну купу все дурне в Росії, яке я тоді знав, всі несправедливості, які робляться в тих місцях і в тих випадках, де найбільше потрібно від людини справедливості, і за одним разом посміятися над всім».

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 грн

Психологічна гра "Секрети стосунків Online"

Виявлення бар'єрів та перешкод, пошук шляхів подолання труднощів у відносинах. А також пошук можливостей для покращення якостей відносин.

Коли: 19:00
Де: вул. Гагаріна, 5
Вартість: 400-600 гривень

П'ятниця (14 лютого)

Фото: з архіву

Вистава «Собака на сіні»

Комедія про кохання і соціальну нерівність, написана в ХVII столітті великим іспанцем Лопе де Вега. Аристократка Діана закохана в свого секретаря Теодоро і, щоб зв'язати з ним свою долю, змушена скласти йому нову біографію. Боротьба амбіцій, ревнощі з одного боку, з іншого - пристрасне бажання шанувальників Діани прибрати Теодоро зі свого шляху, приведуть до несподіваного фіналу.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 60-100 гривень

День закоханих в ТРЦ

На Вас чекає: квест для закоханих пар із головним призом - романтичною вечерею на 2-х у ресторані «Melrose»; «Експрес одруження» для всіх закоханих; майстер-клас з виготовлення романтичних сувенірів із полімерної глини; аквагрим від милого купідончика та розваги з веселими аніматорами. А ще чуттєві виступи гуртів On fire та La Jam.

Коли: 14:00
Де: ТРЦ "Оазис", 1-й поверх, вул. Степана Бандери, 2а
Вартість: безкоштовно

Святкова програма "Яскраві барви Дня святого Валентина"

Театралізована постановка, виступи вихованців СКЦ "Плоскирів" та сюрпризи від справжнього Валентина - все це подарує вам програма "Яскраві барви Дня святого Валентина".

Коли: 18:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Субота (15 лютого)

Фото: m2.tv

Концерт гурту "АНТИТІЛА"

Відомий український поп-рок гурт зібрався у стадіонний тур «Hello», присвячений новому альбому та десятиріччю гурту. Анонсом важливої події музиканти поділилися на офіційних сторінках та у соціальних мережах. Вони опублікували відео, яке передало настрій майбутніх стадіонних концертів та підписали його: "Перший стадіонний тур в підтримку нового альбому Hello!"

Коли: 19:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 300-750 грн

«Бебі-театр». Вистава «Ма-ля, ля-ля»

«Бебі театр» - це затишна домашня атмосфера маленького залу. Для дорослих є крісла, а маленькі глядачі можуть розташуватися, як їм більше подобається: на великому теплому паласі і кольорових подушках або у мами на колінах. У маленькому просторі з’являється відчуття, що ти всередині казки, і діти повністю занурюються в пригоди: для них це не театр, а гра. Ляльки та актори знаходяться в безпосередній близькості від глядачів. Це створює домашню затишну атмосферу, відчуття комфорту, ефект єднання і максимального занурення в події для малюків.

Коли: 10:30
Де: Хмельницький театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46
Вартість квитків: 50 гривень

Live For Life - Благодійний вечір в підтримку Д.Шелудька

Заради зцілення запрошують на благодійний акустичний концерт в підтримку Дмитрика Шелудька у Монотеатрі КУТ. Відомі музиканти Хмельницького подарують свою музику наживо для життя! Кожен з вас не має право пропустити цей концерт, адже так важливо долучитися до доброї справи саме зараз! Всі кошти з проданих квитків підуть на лікування хлопчика.

Коли: 19:00
Де: Монотеатр "Кут", вул. Проскурівського Підпілля, 34
Ватість: 100 гривень

Практикум "Як створити тренінг "під ключ"

Програма практикуму містить в собі як теоретичні інструменти створення тренінгів та семінарів, так і практичну роботу. Це означає, що в результаті практикуму Ви будете мати алгоритм Вашого нового авторського тренінгу.

Коли: 10:00
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 750-950 гривень

Неділя (16 лютого)

Музична казка "По щучому велінню"

Маленьких хмельничан запрошують на перегляд музичної казки "По щучому велінню", автором якої є М. Кропивницький. Кропивницький талановитий драматург, письменник, театральний актор, засновник українського професійного театру, який створив незабутню та незвичайну замальовку для дітей.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 50 гривень

Вистава «Одруження»

Театральне дійство, яке розвивається на сцені, показує події одного дня, у якому більше переживань і пристрастей, аніж у деяких людей відбувається за все життя. Упродовж дня в домі Агафії Тихонівни проходить цілий «парад» женихів. Героїня мріє про сім'ю і домашній затишок, закохується й розчаровується.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 гривень

Концерт органної та камерної музики

Заслужена артистка України НАТАЛІЯ МОЛДОВАН (орган). Заслужена артистка України ОЛЕНА ЛЕОНОВА (сопрано). Лауреат міжнародних конкурсів ПАВЛО РЕДЬКО (труба). КАМЕРНИЙ ОРКЕСТР Хмельницької обласної філармонії. Диригент - Заслужений артист України СЕРГІЙ РАБІЙЧУК.

Коли: 17:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Майстер-клас "Управління часом. Як встигнути все?"

Якщо відносини з часом у вас завжди складні та натягнуті, ви доволі часто не встигаєте, хоче постійно крутитесь як білка в колесі, якщо ви маєте звичку запізнюватися та все робити в останній момент, якщо є бажання та мрії, які ви постійно відкладаєте - цей майстер-клас створений саме для вас.

Коли: 12:00
Де: вул. Гагаріна, 5
Вартість: 400 гривень
 

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Є Афіша Хмельницького та області» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбер.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую