ye-logo.v1.2

KRUTЬ у фіналі відбору на Євробачення: як підтримати хмельничанку

Культура 2753
Марина виконала пісню у під
Марина виконала пісню у під'їзді київського будинку . Фото: скрін з відео

Транслюватимуть відбір у центрі Хмельницького.

Уже завтра, 22 лютого, відбудеться фінал національного відбору на пісенний конкурс Євробачення. Серед претендентів хмельницька бандуристка Марина Круть. У півфіналі артистка отримала максимум балів від глядачів та членів журі. За шанс потрапити на Євробачення – 2020 до Роттердаму разом із KRUTЬ змагатимуться JERRY HEIL, Gо_A, David Axelrod, KHAYAT та TVORCHI.

Фінальний відбір відбуватиметься у прямому ефірі й транслюватимуть його на каналах СТБ та UA: Перший. Також, онлайн їх можна буде переглянути на сайтах цих телеканалів та сторінках у фейсбуці.

О 19.00 розпочнуть трансляцію фіналу національного відбору Євробачення 2020 на великому екрані у центрі Хмельницького. На площі біля кінотеатру Шевченка чекають усіх небайдужих містян аби підтримати хмельничанку.

Під час жеребкування Марина витягнула номер один, а це означає, що у фіналі вона виступатиме першою. Проголосувати за бандуристку можна надіславши смс-повідомлення із цифрою 1 на номер 7766. Також, голосування доступне у мобільному додатку Teleportal. Початок та закінчення голосування оголошуватиме ведучий фіналу конкурсу.

Напередодні, на підтримку конкурсної пісні «99», KRUTЬ з командою записали її у незвичному форматі — в під'їзді київського будинку. Відеоробота вийшла ситуативною – без монтажу та постановки. Як це було, можна переглянути на відео.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую