ye-logo.v1.2

Альбом хмельничанки Марини Круть потрапив у десятку кращих в Україні

Культура 2257
Альбом Марини Круть - у десятці кращих
Альбом Марини Круть - у десятці кращих. Фото: facebook.com

Другий рік поспіль.

З-понад шестисот повноформатних та мініальбомів, які минулого року вийшли в Україні, у фінал премії Aprize потрапило десять музичних релізів. Серед них опинився 20-хвилинний альбом хмельницької бандуристки Марини Круть під назвою «Albino».

«У 2019 році було видано 606 альбомів. За участі публіки, шляхом голосування, ми визначили релізи, що увійшли в номінацію – шорт-лист Aprize»,- пише Радіо Аристократи.

До списку номінантів премії цього року також увійшли: alyona alyona, Бумбокс, Електромед, Alina Pash, Tik Tu, Dakh Daughters, Гурт [о], Ivan Dorn & Роман Бестселлер, Drum&Tuba Band.

Фіналістів, які склали шорт-лист премії, обирали за результатами відкритого голосування на сторінці Aрrize. Після цього міжнародне журі з шести країн світу мало обрати один кращий реліз, який і отримає премію. Вчора, 28 лютого, стало відомо ім’я переможця Aprize та відбулася церемонія його нагородження.

Як пише slukh.media, переможцем цього року стала реперка «Аlyona Аlyona».

Нагадаємо, минулого року альбом хмельницької бандуристки «Live Concert With Chamber Orchestra» теж увійшов в топ-10 кращих в Україні.

Читайте також: як KRUTЬ виступила у фіналі відбору на Євробачення.

Довідково: Aprize — це незалежна музична премія, започаткована у 2016 році командою Радіо Аристократи. Цього року в Long List потрапило 24 дебютанти, а це майже половина усіх номінантів. Географія номінантів не обмежилася лише Україною. Наші талановиті виконавці випускали альбоми в Лондоні, Нью-Йорку, Берліні та Польщі.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую