ye-logo.v1.2

Афіша Хмельницького: більшість розважальних і культурних заходів скасовано

Культура 2173
Розважальні та культурні заходи скасували
Розважальні та культурні заходи скасували. Фото: ілюстративне pixabay.com

Події відмінили через карантин.

Протягом кількох років ми щопонеділка публікуємо для хмельничан чергову добірку цікавих подій, які відбудуться протягом тижня у нашому місті. Однак цього разу традиційної програми заходів не буде.

Через загрозу поширення коронавірусу COVID-19 кінотеатри, театри, клуби, музеї та інші заклади культури та дозвілля комунальної форми власності, за рішенням обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, закрили на період карантину.

Про скасовані або перенесені події оголосили кілька місцевих закладів. До прикладу, у Хмельницькій обласній філармонії повідомили: «Виконуючи постанову Кабінету Міністрів України від 11 березня 2020 року та рекомендацію Хмельницької обласної державної адміністрації про введення обмеження на проведення масових заходів, Хмельницька обласна філармонія на період карантину скасовує концертні програми».

Усі концерти, які були заплановані на період до 3 квітня, у філармонії скасували або перенесли на інші дати. Зокрема, концерт «На гостину до родини», який мав відбутися 18 березня, переноситься на 6 травня 2020. Початок о 18:30. Інші дати - уточнюються.

У зв’язку із запровадженням карантину театр Старицького теж припиняє показ своїх вистав. Спектаклі, які мали відбутися з 13 березня по 3 квітня, перенесуть на квітень, придбані квитки дійсні.

У Хмельницькому обласному художньому музеї обслуговування відвідувачів теж здійснюватися не буде до 3 квітня.

«Усі наші заходи перенесено і вони, як тільки з’явиться можливість, обов’язково відбудуться. Поки що ж наукові співробітники музею продовжують свою роботу. Ми, незабаром, однозначно порадуємо вас новими мистецькими акціями, - написали на сторінці музею у фейсбук. - Колектив Хмельницького художнього музею закликає всіх не панікувати та без необхідності не відвідувати багатолюдні місця. Якщо у вас з’являться будь-які симптоми хвороби – яка, сподіваємось, вас омине, - негайно звертайтеся до лікарів».

Заклади культури і дозвілля приватної форми власності працюють. Однак варто нагадати, вчора, 15 березня, пресслужба МОЗ України опублікувала термінове звернення міністра охорони здоров’я Іллі Ємця. У ньому посадовець пропонує закрити всі заклади громадського харчування та торгово-розважальні центри, а також перепрофілювати лікарні. Натомість працювати мають лише аптеки та продуктові магазини. Також необхідно обмежити пересування всередині країни, запровадити дистанційний режим роботи працівників, переглянути режим роботи громадського транспорту й обмежити дозволені збори людей у групах до 10 осіб.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую