ye-logo.v1.2

Хмельницький театр імені Старицького започаткував онлайн-вистави

Культура 5395
У неділю глядачам пропонують переглянути виставу «Ханума»
У неділю глядачам пропонують переглянути виставу «Ханума». Фото: з архіву

Першою постановкою, яку вчора показали глядачам, стала вистава «Великодушний рогоносець».

Переглянути вистави онлайн запрошує поціновувачів театрального мистецтва обласний музично-драматичний театр імені Михайла Старицького. Через карантин та заборону відвідувати масові заходи у театрі ініціювали безкоштовний перегляд як архівних, так і доволі нових театральних постановок.

«В першу чергу, щоб підтримати нашого глядача, який вимушений сидіти вдома. Так ми хочемо зробити свій культурний та соціальний вклад. Багато хмельничан є поціновувачами нашого театру, тож так ми будемо тримати з ними зв’язок. Взагалі, онлайн-вистави – це цікаво, це в тренді, хоч на цьому гроші не заробиш. Наприклад, вистави-онлайн транслює Віденьська опера. В Україні – до всесвітнього тренду долучився Національний театр Франка долучається і наш театр імені Старицького », - зазначає Сергій Аніськов, театральний фотограф, організатор цього напряку.

Збиратимуть глядачів на онлайн-вистави двічі на тиждень - у четвер та неділю о 18.00. Транслюватимуть їх на офіційному youtube-каналі театру за посиланням: https://www.youtube.com/channel/UCUg_cHBsIwJHW2Fa4Y27HKQ

Інформацію про заплановані онлайн-вистави можна побачити на офіційній сторінці театру у фейсбуці.

Першою постановкою, якою вчора, 19 березня, театр започаткував сезон онлайн-вистав, стала постановка «Великодушний рогоносець». Це еротичний фарс, однак, кажуть в театрі, постановку можна дивитися всією родиною разом з дітьми, це своєрідний привід з ними поговорити про відверте.

Читайте також: Трохи позитиву: гурт «Лісапетний батальйон» заспівав про вірус.

«У неділю ми пропонуємо глядачам переглянути виставу «Ханума». Це недавнішня постановка. Виставу грали на сцені і в 2020 році», - зазначає Сергій Аніськов.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую