ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 3-5 липня

Культура 2047
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є"
Плануйте відпочинок разом з сайтом "Є". Фото: ілюстративне pixabay.com

Програма заходів.

Карантинні обмеження послаблені, тому культурне життя у Хмельницькому поступово відновлюється. Тепер переважна частина заходів відбувається у новому форматі – із дотриманням маскового режиму, дистанції, або ж й надалі проходять онлайн.

Вже сьогодні містянам пропонують відвідати пішохідну екскурсію. Завтра на території хмельницького аеропорту відбудеться незвичний концерт – слухачі відвідуватимуть подію на своїх автомобілях, у неділю всіх запрошують відвідати вітрильну регату, яка пройде на Південному Бузі.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути одразу кілька експозицій: виставку "Космос Емми Андієвської" (проєкт "Дифузія"), виставку "Живопис Володимира Карвасарного" , виставку живопису "Кримська сюїта". У музеї історії міста демонструють виставку Владислави Мельникової "Життя крізь полотно". У музейній галереї "квARTира" триває виставка "Всі відтінки: Зелений".

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (3 липня)

Пішохідна екскурсія "Казки та реалії рідного міста"

Хмельницький Художній Музей запрошує жителів та гостей міста на пішохідну екскурсію «Казки та реалії рідного міста», яка присвячена монументальним скульптурам нашого земляка – народного художника України Миколи Мазура. Пропонуємо помандрувати вулицями міста, якими ходимо щодня, поглянувши на них з іншого ракурсу, зупиняючись саме там, де знаходяться скульптури митця. Ви дізнаєтесь цікаві факти з біографії художника, історії створення металевих об’ємно-просторових композицій, пам’ятників, що вже давно стали своєрідним маркером і окрасою нашого міста.

Коли: з 9:00
Де: Хмельницький обласний художній музей, вул. Проскурівська, 47
Вартість: для дорослих – 40 грн, для дітей – 20 грн (в умовах карантину - група до 10 осіб)

Субота (4 липня)

 

Фото: з архіву

Кіно просто неба

У Хмельницькому відбудеться кіно просто неба. Кіноперегляд влаштують у Молодіжному парку, поблизу міського пляжу. На подію запрошують усіх охочих. Цього разу містянам покажуть українську комедію "Скажене весілля".

Коли: 21:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: безкоштовно

Концерт гурту "Без обмежень"

Авто концерт - абсолютно нова подія для українців. Але це не просто посидіти в авто. Це повноціннии? концерт! Десятки тон обладнання, 500 автомобілеи?, сотні кіловат звуку і це все - безпечно. Ціна квитка - за авто, не з людини! В одному авто дозволено знаходитись не більше 2-ом дорослим та 2-ом дітям до 12 років включно.

Коли: 19:00
Де: Хмельницький аеропорт, маґістраль Е50, Кам'янецьке шосе, село Ружичанка
Вартість квитків: 400-1200 грн

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Вуличні читання "Улісса"

Щороку 16 червня у світі відзначають - Bloomsday, свято на честь ірландського письменника Джеймса Джойса. Його роман "Улісс" - вважається вершиною модернізму. Чтиво не з легких. Тому організатори вирішили створити подію, у якій кожен не лише зможе долучитись до вуличних читань, а й відчути себе справжнім ірландцем (сюрпрайз). Починаємо читати з вівторка - 16 червня, а потім щосуботи аж до 17 березня (Дня святого Патріка).

Коли: 17:00
Де: Просто Книгарня, вул. Проскурівського Підпілля, 79
Вартість: безкоштовно

Неділя (5 липня)

 

Фото: з сайту Хмельницької міської ради

Водно-спортивне свято на Південному Бузі

Із дотриманням соціальної дистанції та маскового режиму, для жителів і гостей міста організували дійство, присвячене Дню Військово-Морських Сил Збройних Сил України. У програмі спортивно-розважального дійства: Виставка судномоделей (поблизу спортивної школи «Спартак», о 12.00); Вітрильна регата в акваторії водойми; Показовий виступ човнів «Дракон» з подальшою можливістю прокататись на них для всіх охочих (з 14:00); Показовий виступ спортивних катамаранів з подальшою можливістю прокататись на них для всіх охочих; Повітряні змії, показові виступи; Показовий виступ дошок САП та можливість покататись на них (платно) (біля станції прокату катамаранів «Аврора»). Змагання з веслування на байдарках та каное (з 10:00 в акваторії річки Південний Буг).

Коли: з 12:00
Де: річка Південний Буг

Концерт органної та камерної музики

Заслужені артисти України НАТАЛІЯ МОЛДОВАН (орган) та ОЛЬГА МАЛИК (скрипка), лауреат міжнародних конкурсів АННА ПОПОВА (меццо-сопрано). У програмі: твори Ж.Ф. Дандріє, Й.С. Баха, Л. В'єрна, М. Скорика. Зверніть увагу, що у зв'язку з правилами карантину, кількість квитків обмежена та діє масковий режим.

Коли: 17:00
Де:Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую