ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 6-12 липня

Культура 2053
Хмельничан запрошують на купальські гуляння
Хмельничан запрошують на купальські гуляння. Фото: з архіву

Програма заходів.

Свято Івана Купала – одне з найбільш видовищних свят в українській культурі. У Хмельницькому цьогоріч купальські гуляння відбудуться одразу на кількох локаціях.

Запланували цього тижня й кілька показів фільмів, тренінгів та навіть літературний вечір. А ще у середу містянам пропонують відвідати родинне фітнес-заняття.

Крім того, не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути одразу кілька експозицій: виставку "Живопис Володимира Карвасарного", виставку живопису "Кримська сюїта". У музеї історії міста демонструють виставку Владислави Мельникової "Життя крізь полотно". У музейній галереї "квARTира" триває виставка "Всі відтінки: Зелений".

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Понеділок (6 липня)

Фото: з архіву

Свято Івана Купала

Вперше заходи до свята пройдуть у різних куточках Хмельницького. Однак епіцентром святкування буде Молодіжний парк, що поблизу міського пляжу. Окрім традиційних майстер-класів з плетіння вінків, які проводяться щорічно, організатори свята - міське управління культури та туризму, вирішили здивувати хмельничан та включили до програми вогняне шоу, показ кіно під відкритим небом та багато іншого. Запевняють – сумно не буде. Програма святкування.

Коли: з 12:00
Де: вулиця Проскурівська, набережна у мікрорайоні Озерна, Молодіжний парк
Вартість: безкоштовно

Вівторок (7 липня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Кіно за попкорн. Фільм "Водій для копа"

Щовівторка у "Оскарі" кіно за попкорн. 30 червня покажуть фільм "Водій для копа"", який вийшов у прокат 2019 року. Без попередньої реєстрації. Кількість місць обмежена.

Коли:19:00
Де: Медіазал ОСКАР, пров. Пекарський, 6
Вартість: попкорн (25 грн, або будь-що з меню на ту ж суму)

Середа (8 липня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Родинне фітнес-тренування

До дня Родини разом з Управлінням патрульної поліції в Хмельницькій області запрошуємо вас на родинне тренування з фітнесу. В програмі корисні вправи для підтримки тіла, активне дозвілля та позитивні емоції, фотосесія та жвава руханка. Тренування проводять патрульні поліцейські та тренери з фітнесу Олена Савченко та Наталія Гук.

Коли: 12:00
Де: Стадіон СКЦ "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Четвер (9 липня)

Клуб психологічного кіно "Джерело сили та натхнення: як віднайти та відновлювати"

Часи кризи - це такі періоди в житті, коли кожен із нас потребує трохи більше сил, власних внутрішніх ресурсів та натхнення, щоб справитися із кризою та змогти в ній побачити можливості. Життєво важливо, щоб кожен знав де, та в чому знаходяться його ресурси та дуже важливо як їх поповнювати. В Клубі психологічного кіно у вас буде можливість дослідити власне джерело сили та, звісно, подивитися неймовірно затишний та надихаючий фільм. Чай, кава та наше особливе печиво, фільм та комфортна і приємна атмосфера гарантовані.

Коли: 19:00
Де: Медіазал ОСКАР Хмельницькийпров. Пекарський, 6
Вартість: 300 гривень

П'ятниця (10 липня)

Ladys cash flow: психологічна бізнес гра для жінок

Гра - це дзеркало ваших відносин з грошима, можливостями та самореалізацією в житті. Гра дає відповідь: як використовувати можливості у своєму житті на 100%, як покращити свої відносини з грошима, як заробляти гроші по-жіночому, які звички та установки зупиняють вас в вашому розвитку та на шляху до фінансового процвітання.

Коли: 18:30
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 450 гривень

Субота (11 липня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Театралізований літературнік "Будемо взаємно красивими"

Ви любите вірші? А якщо ці вірші і талановиту прозу читає сам автор? А якщо автор не просто читає свій твір, а вживається в образ, перетворюючись на час в справжнього актора? У неповторній атмосфері Мистецького Дворика відбудеться досить незвичайний літературнік. Ви зможете не тільки побачити безліч неймовірно талановитих хмельницький авторів, а й отримати насолоду від театралізованого дійства за їх виконанням.

Коли: 17:00
Де: Мистецький дворик ДМШ №1 ім. М. Мозгового, вул. Проскурівська, 30
Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Неділя (5 липня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців "Нестримний потік 3"

Сальса, Бачата, Кізомба та й таке. Маску при собі мати обов'язково. Радять відвідати!

Коли: 18:00
Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень
 

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую