ye-logo.v1.2

Тиждень у Хмельницькому: куди піти 20-26 липня

Культура 1555
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом тижня, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне pixabay.com

Програма заходів.

Літо - пора відпусток та активних мандрівок. Однак і тим, хто залишився в місті, буде чим зайнятися та куди піти протягом цього тижня. У Хмельницькому підготували чергову порцію заходів на будь-який смак. Відкриті уроки, тренінги, йога, читання - те, що пропонують відвідати хмельничанам найближчими днями.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку живопису "Кримська сюїта". У музеї історії міста демонструють виставку Владислави Мельникової "Життя крізь полотно". У музейній галереї "квARTира" триває виставка "Всі відтінки: Зелений". Виставка фотографій "Одеський калейдоскоп" триває у музеї-студії фотомистецтва.

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

Вівторок (21 липня)

Відкрите заняття курсу Target Start

Хочеш освоїти роботу таргетолога? Тобі пощастило! Опануй нову популярну професію на курсі TARGET START від Business Experience.

Коли: 18:30
Де: Business Experience, ТЦ "MontBlanc", провулок Степана Бандери, 2/1а
Вартість: 100 гривень

Середа (22 липня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Майстер-клас "Все своїми руками" від Юрія Приємського

На практичному майстер-класі від Юрія Приємського навчимось готувати: Гедза, Піта та шаурма (альтернативні стейки), Бао (техніка, начинки), Рамен, Том ям (десерт).

Коли: 10:00
Де: Сад на Європейській, вул. Європейська, 16

Четвер (23 липня)

Турнір з настільного тенісу

Літо в розпалі, тож саме час для першого турніру з гри в настільний теніс під відкритим небом в цьому році. Запрошують тебе з друзями у клуб поціновувачів настільного тенісу. Захопи ракетки та гарний настрій, прийди позмагатися за перемогу.

Коли: 18:30
Де: Майданчик для гри в настільний теніс біля СКЦ "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Зустріч у форматі "Жінки для жінок"

Запрошують взяти участь у зустрічі для бізнес-леді Хмельницького, де кожна жінка зможе отримати заряд енергії та натхнення. В тісному колі успішних жінок зможемо: розглянути найактуальніші питання сучасних бізнес-леді; згенерувати ідеї для успішної діяльності та розвитку жіночої бізнес-спільноти Хмельницького; обмінятись досвідом та обговорити теми, які були б цікавими для подальшого вивчення та навчання; налагодити корисні зв'язки, які в майбутньому можуть перерости в партнерство.

Коли: 16:00
Де: м. Хмельницький
Вартість: 300 гривень

Субота (25 липня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Вуличні читання "Улісса"

Щороку 16 червня у світі відзначають - Bloomsday, свято на честь ірландського письменника Джеймса Джойса. Його роман "Улісс" - вважається вершиною модернізму. Чтиво не з легких. Тому організатори вирішили створити подію, у якій кожен не лише зможе долучитись до вуличних читань, а й відчути себе справжнім ірландцем (сюрпрайз). Починаємо читати з вівторка - 16 червня, а потім щосуботи аж до 17 березня (Дня святого Патріка). Всіх читців знімаємо на відео - й у підсумку отримуємо прочитаний складний роман і міні-фільм!

Коли: 15:00
Де: Просто Книгарня, вул. Проскурівського Підпілля, 79
Вартість: безкоштовно

Зустріч "Самооцінка - як основа впевненості у собі"

Як дізнатись яка самооцінка у себе? Висока чи низька, адекватна, чи неадекватна? Як змінити ставлення оточуючих до себе? І не почуватись винним перед іншими.. Як самооцінка впливає на прийняття важливих рішень і реалізацію планів? Як можна допомогти власній дитині, якщо щось помітили? Як отримати собі те, чого не вистачає?

Коли: 13:00
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 759 гривень

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Неділя (26 липня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців "Нестримний потік 3"

Сальса, Бачата, Кізомба та й таке. Маску при собі мати обов'язково. Радять відвідати!

Коли: 18:00
Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую