ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 24-26 липня

Культура 2227
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: ілюстративне pixabay.com

Програма заходів.

Пора відпусток у розпалі, та й карантинні обмеження тривають, тож культурне дозвілля наразі не надто насичене подіями. Однак порцію цікавих заходів на найближчі вихідні все ж підготували у місті. Кіно просто неба, тренінги, йога - це та не тільки у програмі заходів.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку живопису "Кримська сюїта". У музеї історії міста демонструють виставку Владислави Мельникової "Життя крізь полотно". У музейній галереї "квARTира" триває виставка "Всі відтінки: Зелений". Виставка фотографій "Одеський калейдоскоп" триває у музеї-студії фотомистецтва. У ТРЦ "MONTBLANC" запрошують на виставку живих тропічних метеликів.

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (24 липня)

Кіно просто неба «Перед потопом»

Хмельничан запрошують на перегляд фільму «Перед потопом» від National Geographic у співпраці з Леонардо Ді Капріо. У ньому він досліджує тему зміни клімату, спілкується з науковцями та найвпливовішими у світі людьми, відвідує різні місця і все це з однією метою — запобігти катастрофічному руйнуванню життя на нашій планеті. Зустріч організовує офіс «Розумне довкілля Хмельницький».

Коли: 21:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: безкоштовно

Субота (25 липня)

Фото: ілюстративне pixabay.com

Суботня екскурсія в музеї

Просто та цікаво про шедеври мистецтва та неймовірні історії з життя видатних українських художників можна дізнатися на суботній екскурсії у Хмельницькому обласному художньому музеї. Під спілкування йтиметься про таємниці «Космосу» Емми Андієвської, сакральні сенси виставки живопису Володимира Карвасарного, ознайомитесь з жіночим й чоловічим поглядами на творення в рамках виставкового проєкту-діалогу «Жага до живопису. Жінки» та «З життя жінки. Чоловіки», а також про буйство всіх відтінків найсвіжішого - зеленого кольору у музейній галереї «квАРТира».

Коли: 15:00
Де: Хмельницький художній музей, вул. Проскурівська, 47
Вартість: вхідний квиток до музею

Кіно просто неба. Фільм про «Rock&Buh»

Зважаючи на обмежувальні заходи та заборону масових зібрань, організатори «Rock&Buh» вирішили цьогорічний фестиваль провести у форматі фільму. Зйомки проходили на кількох локаціях. Серед них парк Молодіжний, недобудований Палац спорту. Хедлайнерами «Rock&Buh 2020» стали чотири відомі хмельницькі гурти «Мотор’ролла», «Stanza», «Зворотня дія», «Чумацький шлях». Також на фестивалі виступили чотири гурти, які відібрала конкурсна комісія: «Balan» «Панацея», «Толока» та «The Chuguysters».

Коли: 21:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: безкоштовно

Вуличні читання "Улісса"

Щороку 16 червня у світі відзначають - Bloomsday, свято на честь ірландського письменника Джеймса Джойса. Його роман "Улісс" - вважається вершиною модернізму. Чтиво не з легких. Тому організатори вирішили створити подію, у якій кожен не лише зможе долучитись до вуличних читань, а й відчути себе справжнім ірландцем (сюрпрайз). Починаємо читати з вівторка - 16 червня, а потім щосуботи аж до 17 березня (Дня святого Патріка). Всіх читців знімаємо на відео - й у підсумку отримуємо прочитаний складний роман і міні-фільм!

Коли: 15:00
Де: Просто Книгарня, вул. Проскурівського Підпілля, 79
Вартість: безкоштовно

Зустріч "Самооцінка - як основа впевненості у собі"

Як дізнатись яка самооцінка у себе? Висока чи низька, адекватна, чи неадекватна? Як змінити ставлення оточуючих до себе? І не почуватись винним перед іншими.. Як самооцінка впливає на прийняття важливих рішень і реалізацію планів? Як можна допомогти власній дитині, якщо щось помітили? Як отримати собі те, чого не вистачає?

Коли: 13:00
Де: Вул. Гагаріна, 5
Вартість: 759 гривень

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Неділя (26 липня)

 

Фото: ілюстративне pixabay.com

Міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців "Нестримний потік 3"

Сальса, Бачата, Кізомба та й таке. Маску при собі мати обов'язково. Радять відвідати!

Коли: 18:00
Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую