ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: афіша заходів на 7-9 серпня

Культура 2024
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому протягом вихідних, читайте в нашій афіші. Фото: автора

Програма заходів.

Пора відпусток триває, але для тих, хто залишився в місті, ми підготували свіжу добірку подій, які відбудуться цими вихідними у Хмельницькому. Хоча карантин вносить свої корективи у культурне життя хмельничан, низка заходів все ж розбавить ваше дозвілля. Вистави, кіно просто неба, вуличні читання - те, що може вас зацікавити найближчими днями.

Також не забувайте про виставки, які діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку Тетяни Яблонської "ВІКНО" (пастель 2000-2005). У музеї історії міста відкрилася перша персональна виставка художниці “Гармонія Всесвіту”. Виставка фотографій "Одеський калейдоскоп" триває у музеї-студії фотомистецтва. У ТРЦ "MONTBLANC" запрошують на виставку живих тропічних метеликів.

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

ПРОГРАМА ЗАХОДІВ

П'ятниця (7 серпня)

 

Фото: ілюстративне з архіву

Виставка Ігоря Севця "Муза безсоння"

За роки невтомної праці автор створив численну кількість полотен, кожне з яких вирізняється відчуттям поезії та гармонії кольору. Митець транслює власні думки на полотно в авторській впізнаваній манері. В його роботах відчувається затишок рідної домівки, аромат буйноквіття та щедрість краєвидів як далеких країв, так і Подільського краю.

Коли: 16:00
Де: Хмельницький Художній Музей, вул. Проскурівська, 47
Вартість: безкоштовно

Вистава-жарт «Як наші діди парубкували»

Парубок Тиміш та дівчина Олена кохають один одного. Але батьки дівчини проти їхнього шлюбу, однак вони навіть і не уявляють, на що здатен винахідливий і веселий Тиміш, аби досягти свого.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний муздрамтеатр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-100 гривень

Субота (8 серпня)

Фото: ілюстративне з архіву

Кіно просто неба. Показ концертного фільму Rock&Buh

Хмельничан та гостей міста запрошують на кінопоказ концертного фільму Rock&Buh 2020 просто неба. Також буде можливість поспілкуватися з творцями фільму з Bad Rabbits Foundation та фронтменами гуртів-учасників фільму.

Коли: 21:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: безкоштовно

Концерт Vinyl Addicts: VLAD FISUN & BEEO

Влад Фісун - музичний експерт і проактивний діджей, фігурант найбільших і камерних музичних подій не тільки в Україні. Його сети звучали на Atlas Weekend, Sziget, Burning Man, Eurovision і Венеціанському Бієнале.Його колекція - здорова заздрість меломана, а мікси і плейлисти - прийнятна для будь-якого естетично освіченої людини музика, починаючи класичним хаусом, похідними джазу, фанку та реггей, і закінчуючи новими зразками інтелігентної денс-індустрії. BEEO. Колекціонер вініла, меломан, представник культових тусовок міста(hip-hop/ rap, beats, jazz fusion).

Коли: 18:00
Де: Bar Sympatia, внутрішній двір, вул. Проскурівська, 70
Вартість: 150 гривень

Вуличні читання "Улісса"

Щороку 16 червня у світі відзначають - Bloomsday, свято на честь ірландського письменника Джеймса Джойса. Його роман "Улісс" - вважається вершиною модернізму. Чтиво не з легких. Тому організатори вирішили створити подію, у якій кожен не лише зможе долучитись до вуличних читань, а й відчути себе справжнім ірландцем (сюрпрайз). Починаємо читати з вівторка - 16 червня, а потім щосуботи аж до 17 березня (Дня святого Патріка). Всіх читців знімаємо на відео - й у підсумку отримуємо прочитаний складний роман і міні-фільм!

Коли: 15:00
Де: Просто Книгарня, вул. Проскурівського Підпілля, 79
Вартість: безкоштовно

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Неділя (9 серпня)

 

Фото: ілюстративне pixabay.com

Вистава "Чаклунка"

У театрі імені М. Старицького відбудеться хореографічна вистава "Чаклунка".

Коли: 18:00
Де: Хмельницький академічний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 60-150 гривень

Йога вихідного дня

Усіх охочих запрошують на заняття з йога-гімнастики. Виконання вправ в парку не лише підвищує їх цілющу дію на тіло і загальний психоемоційний фон, це також прекрасна можливість насолодитися єдністю з природою.

Коли: 9:00
Де: Молодіжний парк
Вартість: 50 гривень

Дитяча вистава-казка "Велике жабеня"

Сюжет вистави про справжню дружбу між Жабеням і Кроликом. У лісі, де вони живуть, головний - король Лев. Усі його сумлінно слухаються, але одного разу він вирішує з'їсти на сніданок найслабшого. Карта падає на Кролика, але Жабеня приходить йому на допомогу.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість: 50-100 гривень

Міський фестиваль-конкурс з соціальних та вуличних танців "Нестримний потік 3"

Сальса, Бачата, Кізомба та й таке. Маску при собі мати обов'язково. Радять відвідати!

Коли: 18:00
Де: Майданчик біля кінотеатру ім. Т. Г. Шевченка, вул. Проскурівська, 40
Вартість: безкоштовно

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую