ye-logo.v1.2

Вуличні артисти, феєрверки, військові реконструкції

Культура 2874
Фото: РПЛ

У Криму хмельничани можуть не тільки покупатися у теплому морі, а й побувати на багатьох цікавих заходах

Щороку в Криму проходить велика кількість фестивалів, конкурсів та інших заходів. Якщо ви хочете потрапити на якусь цікаву подію, сплануйте свій відпочинок. А ми вам допоможемо у цьому — подаємо попередній розклад видовищних подій, які відбудуться у Криму цього літа.

Феодосія. Протягом усього курортного сезону проходить фестиваль вуличних та аматорських театрів. Постановки, зазвичай, можна побачити на набережній міста. Також у червні планується проведення фестивалю повітроплавання, але точна дата поки що невідома. З 18 до 31 липня в Національній картинній галереї імені Айвазовського відбудеться міжнародний музичний фестиваль «В гостях у Айвазовського». 30-31 липня Феодосія святкує свій день народження. Зазвичай, він проходить з великою кількістю цікавих заходів. Якщо ви приїдете у Феодосію на початку вересня, потрапите на фестиваль вина «Кримський Октоберфест».
Ялта. 2-4 червня. Автоспортивне змагання «Prime Yalta Rally». Гірськими трасами проїдуть гонщики з усього світу. Свій день народження Ялта святкує 13 серпня. Традиційно головне шоу розгортається на набережній.
Алушта. 3-6 червня відбудеться фестиваль мистецтв «Зорі Алушти». А 12 липня на набережній щороку святкують День риболова.
Сімферополь 5 червня відзначає День міста.
Севастополь свій день відзначає 11 червня. А за день до цього у місті планується проведення фестивалю «Війна і мир». У його програмі — військові виставки, історичні реконструкції. А 12-14 червня у місті пройде міжнародний фестиваль військових оркестів. З 26 червня до 7 липня у місті проходитиме молодіжний естрадно-цирковий конкурс «Понтійська арена-2011». У серпні, 12-14, тут пройде фестиваль «Шансонъ біля моря».
Миколаївка Сімферопольського району. Тут з 17 до 26 червня відбуватиметься танцювальний фестиваль «Море надії».
Євпаторія. З 28 червня до 9 липня триватиме вокально-танцювальний марафон «Ті, що біжать хвилями-2011». Протягом липня і серпня щоп'ятниці в Євпаторії відбуваються традиційні літні гуляння. Район «Малий Єрусалим» перетворюється на ярмарок з танцями, піснями, велетнями на ходулях. На вулиці Караїмській стоять скульптури та лавки майстрів, де можна придбати сувеніри ручної роботи.
Попівка. Найбільший спортивно-музичний фестиваль на територія пострадянського простору «Kazantip» пройде з 30 липня до 27 серпня.
Коктебель. З 30 липня починається міжнародний «Рудий фестиваль», у якому багато «рудих» номінацій: найрудіша родина, найрудіша страва тощо. Триває фестиваль протягом усього курортного сезону.
Судак, Генуезька фортеця. На початку серпня відкривається міжнародний лицарський фестиваль «Генуезький шолом-2011».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую