ye-logo.v1.2

Танцівниця з Хмельницького стала півфіналісткою талант-шоу в Грузії

Культура 4289
Дівчина з Хмельницького потрапила на шоу "Грузія має талант"
Дівчина з Хмельницького потрапила на шоу "Грузія має талант". Фото: скрін з відео

Дівчина вразила суддів проєкту своїм тверком.

Днями на грузинському телебаченні стартував новий сезон «Грузія має талант», де в кастингу взяла участь танцівниця родом з Хмельницького, 28-річна Леся Соломіна. На сцені проєкту разом з двома своїми колегами вона станцювала «тверк». Пікантний виступ учасниць не залишив байдужими ні членів журі, ні глядачів.

Останні кілька років дівчина проживає в Луцьку, де торік відкрила власну танцювальну студію. У своїй студії Леся викладає тверк, стріпденс, стречінг. Тож не дивно, що для свого танцювального номеру дівчина обрала один з цих напрямків.

Взяти участь у талант-шоу за кордоном Леся Соломіна вирішила, оскільки вважає, що в Україні цей вид танцю не сприймають нормально, а в Грузії до «тверку» та «стріпденсу» ставляться по-іншому. Тому, дізнавшись про кастинг, вирішила спробувати.

«Організатори повідомили нам, що номер має бути сольним, або групою з трьох-чотирьох людей. Сама я побоялася їхати в Грузію, тому вирішили, що поїдемо троє. Але одна з дівчат за два тижні до поїздки відмовилася. Нас залишилося двоє. Спочатку була паніка, ми довго підбирали третю кандидатуру. Врешті взяли нашу ученицю в команду і підготували номер, - розповідає сайту «Є» 28-річна танцівниця. – А за тиждень до відльоту з нами зв’язалися з телеканалу, щоб уточнити, яким буде музичний супровід. Я їм назвала пісню, і виявилося, що в них на телебаченні заборонено вмикати таку музику. Переставляти номер за тиждень – це нереально, тому нам запропонували приїхати на останній кастинг, який планувався на 1 березня. Тож в нас було два тижні на створення нового танцю».

Підготувавши номер, дівчата полетіли змагатися до Грузії. Своїм виступом танцівниці здійняли фурор на талант-шоу. Троє з чотирьох суддів сказали дівчатам «так» і вони пройшли до наступного етапу змагань.

Як зізнається хмельничанка, побачивши відео свого виступу, засмутилася. «Вони все дуже погано змонтували, з номеру забрали великі шматки. Вирізали саме танець, там не були тільки тряски попою. До того ж музику криво наклали», - говорить вона.

Дівчата пройшли у півфінал проєкту. Фото: з скрін з відео

Півфінал проєкту мав відбутися ще у травні. Однак через карантин його постійно переносили. Вчора ж, 7 вересня, новий сезон проєкту стартував на грузинському телебаченні. Тож півфінал запланували провести у прямому ефірі у другій половині жовтня. Чи вдасться виступити знову в талант-шоу українським танцівницям – невідомо. Кордони з Грузією наразі закриті.

«З нами зв’язалися організатори шоу і пояснили, що в Грузії відкриті кордони лише з 5 країнами. Україна туди не входить. Напевно, ми не полетимо на півфінал. Хіба, якщо зміниться ситуація», - каже Леся Соломіна. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую