ye-logo.v1.2

Вихідні у Хмельницькому: анонс заходів на 16-18 жовтня

Культура 1577
Куди піти у Хмельницькому на вихідних - читайте в нашій афіші
Куди піти у Хмельницькому на вихідних - читайте в нашій афіші. Фото: з архіву

Програма заходів.

Вечір гумору, шоу магії, лекція про здорове харчування - те, що пропонують відвідати у Хмельницькому цими вихідними. Дітлахам у театрі ляльок підготували цікаву виставу.

А ще не забувайте про виставки, які вже діють у нашому місті. В обласному художньому музеї можна переглянути виставку "Полювання на осінь" Олександра Антонюка, персональну виставку Євгена Клименка "Дух часу. Метро". У музеї-студії фотомистецтва відкрили виставку світлин XV Міжнародного салону художньої фотографії "Фотовернісаж на Покрову 2020".

Організатори ж подій наголошують: зважаючи на карантинні обмеження, кількість місць на багатьох заходах обмежена, а вхід можливий за умови наявності захисної маски.

 П'ятниця (16 жовтня)

Шоу «Століття Магії» від Roman Bondarchuk

У програмі зібрані найбільш вражаючі фокуси і віртуозні трюки за останні 100 років. Спритність майстра ілюзій, сучасна інтерпретація і фантастичні спецефекти змусять повірити в диво навіть завзятих скептиків. «Століття Магії» – одне з найуспішніших шоу в історії українських ілюзій.

Коли: 19:00
Де: Хмельницька обласна філармонія, вул. Гагаріна, 7
Вартість квитків: 190-390 грн

Освітня лекція «Правда та міфи про здорове харчування

Ви дізнаєтесь, корисні поради від Тетяни Зайцевої (переможниці історично-кулінарного конкурсу Смачна історія родини» та засновниці онлайн кулінарного проекту «Смачне літо» (для дітей 7-12 років), як скласти правильний раціон харчування, а у вашому меню з’являться нові смачні та корисні страви.

Коли: 17:00
Де: Спортивно-культурний центр "Плоскирів", вул. Курчатова, 90
Вартість: безкоштовно

Субота (17 жовтня)

Фото: varyaty.novy.tv

Гумор-шоу «Вар'яти»

Найвище визнання роботи артиста – повні зали. Разом з глядачами “Вар’яти” створюють нову історію україномовного гумору. І трапляється, що саме на концертах, завдяки глядачам, народжуються нові жарти.

Коли: 18:00
Де: Хмельницький обласний академічний музично-драматичний театр ім. М. Старицького, вул. Соборна, 60
Вартість квитків: 350-770 грн

Дитяча вистава "Веселі пригоди Рудохвостика та Сіропузика"

Хто такий Рудохвостик? А хто - Сіропузик? Що це в них за пригоди такі були? А все дізнаєтеся на виставі.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний театр ляльок "Дивень", вул. Проскурівська, 46

DERRICK + TONIKA / ГРАЄМДРАМНБЕЙС

DERRICK & TONIKA - перші львів'яни, які випустились вініловим тиражем за кордоном, також у 2002 р ними була проведена перша вініл вечірка "Plastmasa" у клубі Лялька. Учасники наймасштабніших фестивалей. Їхня музика регулярно виходить на престижних лейблах, звучить на танцполах планети та в ефірах різноманітних радіостанцій, зокрема BBC 1 Xtra (UK).

Коли: 22:00
Де: Sympatia Bar, вул. Проскурівська, 70
Варість: 100 гривень

Неділя (18 жовтня)

Фото: з архіву

Дитяча вистава «Уроки матінки Кози»

Маленьких хмельничан запрошують на виставу за мотивами казки «Коза і семеро козенят». На ній малеча дізнається, як себе поводити, чому не потрібно відкривати двері сірому Вовкові і ще багато корисного.

Коли: 12:00
Де: Хмельницький академічний обласний театр ляльок «Дивень», вул. Проскурівська, 46

Про більше подій дізнавайтеся у розділі «Афіша» сайту «Є», або на нашій сторінці «Сайт Є. Афіша» у фейсбуці, а також приєднуйтеся до «Є Афіша Хмельницького» у вайбері.

Якщо Ви знаєте, про якийсь захід, але не знайшли його у «Афіші», будемо вдячні, якщо повідомите. Це можна зробити за телефоном: 067 905 95 55, написати на електронну скриньку [email protected], або через форму «Додати подію» у розділі «АФІША» сайту «Є». Для цього потрібно вказати назву події, її опис, місце, дату і час проведення, а також власний номер телефону для перевірки інформації.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую