ye-logo.v1.2

Роботи ювілейного «Фотовернісажу на Покрову» представили у Хмельницькому

Культура 1747
Показ робіт триватиме до 2 листопада
Показ робіт триватиме до 2 листопада. Фото: автора

До експозиції увійшло пів сотні світлин.

Сьогодні, 15 жовтня, у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва відбулося відкриття виставки робіт Міжнародного салону художньої фотографії «Фотовернісаж на Покрову, 2020».

Фотопроєкт став ювілейним, адже відбувається вже п’ятнадцяте. Цьогоріч на конкурс було надіслано 4337 знімків, які надійшли з 39 країни світу. Організатор Міжнародного салону художньої фотографії Олександр Харват розповів, що обрати найкращих серед такої кількості світлин було дуже не просто.

«До роботи журі конкурсу долучилися авторитетні та досвідчені фотографи з України, Чехії, Словаччини, Італії, Німеччини, Індії, та Молдови. В численних дискусіях було відібрано 108 найкращих світлин, автори яких були відмічені відзнаками та подарунками. Головну нагороду салону – Гран-прі, цьогоріч отримав Ігор Жолобак за фотороботу «Каріна», - розповів Олександр Харват.

Організатор Міжнародного салону художньої фотографії Олександр Харват демонструє світлину, яка отримала гран-прі фотопроєкту
У Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва виставка «Фотовернісаж на Покрову» презентується вже вшосте
Фотопроєкт став ювілейним, адже відбувається вже п’ятнадцяте

До експозиції, які представили у Хмельницькому музеї-студії фотомистецтва, відібрали пів сотні світлин. Усі вони, за словами директора музею Віталія Савіна, є найцікавіші з найцікавіших.

«Це вже шоста виставка «Фотовернісаж на Покрову», яка презентується у музеї-студії. Цьогоріч до експозиції увійшло пів сотні світлин, які переставлені у техніці портрет, природа, пейзаж, монохром та фотоарт. Усі роботи цифрові, окрім двох. Їх автором є львівський священник Андрій Афтанас. Його роботи зроблені по техніці першої половини 19 століття», - розповів Віталій Савін.

До роботи журі конкурсу долучилися авторитетні та досвідчені фотографи
В численних дискусіях було відібрано 108 найкращих світлин

Усі хто бажає переглянути виставку «Фотовернісаж на Покрову, 2020» може завітали до Хмельницького музею-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56). Виставка діятиме до 2 листопада.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую