ye-logo.v1.2

У Кам’янці-Подільському оприлюднили програму новорічно-різдвяних святкувань

Культура 2800
З 19 грудня по 10 січня в місті триватиме Різдвяний ярмарок
З 19 грудня по 10 січня в місті триватиме Різдвяний ярмарок. Фото: ілюстративне з архіву

Із запаленням вогнів на головній ялинці міста, етнофестивалем та світлицею святого Миколая.

Щороку в період новорічно-різдвяних свят у Кам'янці-Подільському жителям та гостям міста готують насичену програму тематичних заходів. Однак цього року через карантинні обмеження чимало традиційних святкових подій у місті не відбудеться, а переважна частина тих заходів, які все ж організують, пройде в онлайн форматі, Щоправда, кілька святкових сюрпризів все ж будуть «офлайн».

Стартує новорічно-різдвяна акція «Від Миколая до Йордана» 16 грудня і триватиме близько місяця. Про це повідомляють у пресслужбі Кам'янець-Подільської міської ради.

16 грудня розпочне працювати виставка дитячих робіт гуртка «Виготовлення сувенірів», яка діятиме до 19 січня наступного року (Виставкова зала).

16,23, 30 грудня та 6 січня відбуватимуться майстер-класи для дітей з виготовлення новорічних прикрас з проєкту «Послухай іствори». Транслюватимуть майстер-класи на Youtube-каналі «Kamianets-Podilskyi Museum».

З 19 грудня по 19 січня триватиме конкурс на кращу новорічну ялинку в мікрорайонах міста «Суперялинка 2021».

19 грудня о 17:00 заплановане засвічення вогнів на головній ялинці міста (майдан Відродження).

Також з 19 грудня по 10 січня діятиме Різдвяний ярмарок на площі Польський ринок. Святкове містечко працюватиме щодня з 10:00 до 22:00.

Протягом місяця, з 19 грудня по 19 січня, триватиме конкурс на краще новорічне оформлення вітрин, фасадів закладів торгівлі «Святкові візерунки» (на вулиці Соборній та вулиці Огієнка).

Протягом 22-25 грудня об 11:00 відбуватимуться покази новорічної казки для дітей «Льодова епопея». Транслюватимуть виставу на сторінці Міського будинку культури у фейсбуці.

26 грудня на площі Польський ринок пройде міжнародний етнофестиваль «Коляда де? До Кам’янця йде!»

З 26 грудня до 2 січня на вулиці Соборній з 17:00 до 22:00 відбуватимуться покази світлового шоу «Новорічні вогні».

З 28 грудня і до 23 січня діятиме виставка «Кам’янецькі ноти і крила «Щедрика» (Виставкова зал готелю «7 днів»).

14 січня відбудеться фольклорний фестиваль «Подільська Маланка». Цього року фестиваль буде в онлайн-форматі. Транслюватимуть його на сторінці Міського будинку культури у фейсбуці. Початок о 16:00.

Крім того, у Виставковій залі за адресою Соборна, 29А розташується світлиця святого Миколая. На відвідувачів очікують святкові фотозони, смачні подарунки та фото зі святим Миколаєм.

Миколай чекатиме на малят: 19-20 грудня з 12-ої до 19-ої години; 21-24 грудня з 15-ої до 19-ої години; 25-27 грудня з 12-ої до 19-ої години.

Фото: kam-pod.gov.ua

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую