ye-logo.v1.2

Локдаун: як працюватиме Різдвяний ярмарок у Хмельницькому

Культура 2455
Завтра, 7 січня, буде останній день роботи Різдвяного ярмарку
Завтра, 7 січня, буде останній день роботи Різдвяного ярмарку. Фото: з архіву

Торгові будиночки закриють, але розбирати не будуть.

Під час посилення карантинних обмежень, які діятимуть з 8 по 24 січня, торгова частина Різдвяного ярмарку у центрі Хмельницького не працюватиме. Хоча дерев’яні будиночки закриють, забирати з території святкового містечка їх поки не збираються. Про це сайту «Є» розповіли в управлінні торгівлі міської ради.

Як зазначила начальниця управління торгівлі Руслана Сідлецька, ймовірний варіант, що після локдауну роботу ярмарку відновлять.

«Будиночки поки не розбиратимуть. Після жорсткого карантину можливо продовжимо. Всі святкові фотозони та ілюмінації залишаються», - зазначила вона.

Нагадаємо, кілька років поспіль у перший день зими в Хмельницькому починає працювати Різдвяний ярмарок. Щоправда, цього грудня його відкрили із невеликим запізненням. Через світову пандемію в обласному центрі відмовились від традиційних зимових масових святкувань, концертів та інших розважальних подій, які зазвичай відбуваються на території святкового містечка.

Торгові будиночки розташували по два боки новорічної ялинки, але цьогоріч їх встановили меншу кількість. Крім того, вони більше не стоять один навпроти іншого. Усе для того, щоб уникнути можливого скупчення людей.

Читайте також: Що і за скільки продають на Різдвяному ярмарку в Хмельницькому.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую