ye-logo.v1.2

Містянам презентували кращі знімки фотоконкурсу «Різдвяний Хмельницький»

Культура 2028
Фотоконкурс проводиться втретє
Фотоконкурс проводиться втретє. Фото: міської ради

Також назвали імена цьогорічних переможців.

Вчора, 4 лютого, Хмельницький музей-студія фотомистецтва презентував виставку кращих робіт фотоконкурсу «Різдвяний Хмельницький». Під час урочистої презентації відбулося нагородження переможців конкурсу.

Як повідомляють у міській раді, фотоконкурс «Різдвяний Хмельницький» проводиться вже третій рік поспіль. Участь у ньому беруть як професійні фотографи, так і аматори фотомистецтва.

«Цьогоріч на розгляд журі свої творчі роботи представили 44 учасники, серед них — 22 юних фотографів. Загалом на конкурс подано 236 робіт, з яких 93 дитячих роботи та 143 роботи дорослих учасників. Члени журі відібрали 50 кращих світлин, які експонуються у виставковій залі Хмельницького музею-студії фотомистецтва», - йдеться у повідомленні.

Переможцем конкурсу у номінації «Різдвяний Хмельницький» став фотохудожник Андрій Облаухов, у номінації «Різдвяна казка очима дитини» перемогу здобув Адам Смотрук. «Приз міського голови» отримали переможці: серед дорослих учасників – Сергій Зисько та Андрій Аніськов у дитячій віковій категорії.

«Усіх чотирьох переможців нагороджено Дипломами переможця, також їм вручено подарунки та фотоальбоми Хмельницького музею-студії фотомистецтва, - зазначають у міській раді. - Усі інші учасники, роботи яких відібрані на виставку, отримали Дипломи учасника виставки».

Фотороботи експонуватимуться в приміщенні Хмельницького музею-студії фотомистецтва за адресою вулиця Проскурівська, 56. Триватиме вона до 16 лютого.

Виставка кращих фотографій триває у музеї-студії фотомистецтва.

Серед презентованих фотографій є й дитячі роботи.

Фотографії мали ілюструвати культуру українського народу та сімейні традиції святкування Різдва.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую