ye-logo.v1.2

«Танці з викладачами». Далі буде?

Культура 4033
Фото: автора

Викладачі не лише навчають профільним предметам і ставлять студентам двійки, а й навіть разом з ними танцюють – це довели у Хмельницькому Національному університеті на шоу «Танці з викладачами».

П’ять танцювальних пар у феєричному танці доводили усім присутнім, що вони найкращі. Переможців визначали глядачі, хоча, ображеним не залишився ніхто: кожна пара отримала звання в одній з номінацій. Викладачі зі студентами та студентками танцювали і пристрасну румбу і запальний ча-ча-ча і чуттєве танго. А все задля благородної справи – допомоги дітям-сиротам з Корчунецької школи-інтернату. На гроші, зібрані на шоу, будуть закуплені сценічні костюми та музична апаратура для талановитих дітей інтернату. Викладачі різних дисциплін і студенти усіх курсів тренувалися у перерві між парами, залишалися після навчання, і результат не забарився. Члени журі – професійні танцюристи – відзначили, що пластика, рухи, постановка танців були на досить високому рівні. Найкращу пару у номінації «Глядацькі симпатії» обирали самі студенти – нею стали елегантний викладач кафедри перекладу Олександр Ємець та тендітна студентка Вікторія Луньова. Найоригінальнішою була пара Віталій Гавронський та Леся Бойчук. За акторську майстерність нагородили Зінаїду Антонову і Юрія Сороку, а у номінації «Епатажність» перемогли Ігор Ковтун та Ганна Гончар. Найфеєричнішими була навіть не пара – тріо: Денис Дмитрошко та Олена і Наталія Гук.
Організатори поки що не впевнені, чи матиме шоу продовження, але зважаючи на успішну першу спробу, не виключено, що викладачі та студенти не лише танцюватимуть у майбутньому, але й співатимуть. Студенти жартують, що «нехай викладачі краще танцюють і співають, аби двійки не ставили».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую