ye-logo.v1.2

У Хмельницькому пройшов кастинг до відомого телешоу «Розсміши коміка»

Культура 4902
Фото: Офіцер командування військової частини А4239 Олексій Наконечний

Сміялися всі, крім коміків

Проте розсмішити Сергія Гулейкова, Михайла Мартинюка і Олександра Іванова, котрі приїхали замість Володимира Зеленського та Михайла Галустяна виявилося не так просто. На наше запитання про те, чи їм дійсно не смішно, чи це вони так вдало стримуються, чоловіки лише посміхнулися. «Ми вже своє відсміялися, – каже Сергій Гулейков, – це вже тринадцяте, чи чотирнадцяте місто, де ми проводимо кастинг. І вже такого надивилися і наслухалися… Тим паче, ми в армії служили, нам не до сміху…».
Майже усі хмельничани та гості міста, котрі приїхали з усіх усюд спеціально на кастинг, помітно хвилювалися. Дехто прийшов із гуртом підтримки, інші намагалися «підкупити» коміків чистівками і букетами з будяків, польськими казками, чи підслуханими телефонними розмовами…
«Я прийшла сюди, аби підтримати друзів, – розповідає хмельничанка Альона Шевченко, – але якщо є такий шанс, чому б не спробувати самій?! Я трохи «гальмую», коли говорю, але це тому, що хвилююся…».
Вінничанин Максим, який, не дочекавшись кастингу у своєму місті, приїхав спробувати сили до нас, каже: «Взагалі-то мені подобається «чорний» гумор, але спеціально для «Розсміши коміка» я його трохи «відсіяв». Залишилося все майже пристойне».
Однак, комікам так не здалося. «Ми радимо вам написати щось не таке сороміцьке, – зауважив Михайло Мартинюк, – і чекаємо на кастингу у Києві».
Чи отримає хтось із хмельничан гроші за регіт Зеленського та Галустяна, поки що не відомо, але за словами суддів хмельницького відбору, з десяток конкурсантів на кастинг до столиці точно поїдуть.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую