ye-logo.v1.2

Маскувальна сітка, бандура, Україна – Марина Круть і камерний хор записали патріотичне відео

Культура 2125
Хмельницькі митці доєдналися до волонтерства, але продовжують дарувати людям мистецтво
Хмельницькі митці доєдналися до волонтерства, але продовжують дарувати людям мистецтво. Фото: скрін з відео

Люди всіх професій об’єдналися разом до перемоги та надихають інших.

Хмельницька бандуристка Марина Круть опублікувала патріотичне відео разом з Хмельницьким академічним муніципальним камерним хором. Вони разом виконали пісню «Україно», паралельно працюючи над створенням маскувальних сіток для українського війська.

Як зазначає співачка, до війни вони усі були музикантами, співаками, художниками, танцюристами і просто людьми. Зараз - вони усі волонтери. Замість репетицій артисти плетуть сітки, варять їжу, збирають з світу по нитці – те, що ніколи не вміли збирати.

«Вже тиждень усі українці живуть у новій реальності. Реальності, де кожну хвилину лунають вибухи, кожну хвилину руйнуються наші міста. Реальності, де кожну хвилину помирають люди, - пише вона. - Але. Їм нас не зламати. І ми не втратимо ані сили, ані волі до перемоги. Ми на своїй землі і ми нікому її не віддамо. У наших жилах тече козацька кров та сила усіх поколінь, усіх героїв, які століттями незламно боролись за незалежність України. Слава Україні! Слава ЗСУ! Слава Кожному, хто вірить. Кожному, хто єднається та допомагає. Кожному, хто залишається на своєму місці та робить все від себе залежне аби пришвидшити перемоги. А вона вже поряд!»

Читайте також: «Не можеш тримати зброю - ліпи вареники» - заявили в екоінспекції й організували виробництво їжі для захисників

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую