ye-logo.v1.2

Хмельничанка виступить на корейському онлайн-концерті на підтримку України

Культура 3769
Концерт складатиметься з двох частин
Концерт складатиметься з двох частин. Фото: надане Kate Soul

Заспіває під час онлайн-події Kate Soul з Хмельницького.

У світі продовжують підтримувати Україну в боротьбі з російськими окупантами. У різних країнах проводять мирні акції, марші, благодійні концерти, організовують збори гуманітарної допомоги українцям. Масово долучаються до подібних ініціатив й громадяни України, які наразі перебувають в тих державах, або ж завдяки онлайн-зв’язку. Зокрема, цієї суботи на одному з таких концертів «побуває» хмельничанка Катерина Коваленко, яка виступає під сценічним іменем Kate Soul.

Концерт на підтримку України організовують у Південній Кореї. Кожен онлайн-перегляд монетизуватиметься, а зібрані кошти передадуть на потреби українців, які постраждали від війни. Як розповіла Катерина, крім неї та популярних корейських гуртів, на концерті виступить також українська виконавиця Джамала.

«Я записала англійською мовою відеозвернення в інстаграмі із закликом «Close the sky over Ukraine» з хештегами #nowar, #closethesky, #stopputin, #nowarinUkraine. Там розповіла, що я артистка з України і прошу всі інші країни не бути байдужими та підтримати Україну, щоб нам закрили небо. Після того на мене почали підписуватись різні іноземці, в тому числі й корейці, - говорить дівчина. - Одні з них виявились організаторами великого онлайн-концерту на підтримку України. Їхня організація має назву «Red angel», а концерт називається «We all are one» Як пізніше я дізналася, від України також виступатиме Джамала».

Концерт відбудеться в суботу, 26 березня, і складатиметься з двох частин. Перша частина розпочнеться о 5:00 ранку за київським часом, друга – об 11:00 ранку за київським часом. Доступ до трансляції можна отримати з будь-якого куточку світу, для цього треба зареєструватися на платформі, а потім забрюнювати місце.

Додамо, вчора фронтмен гурту «Мотор'ролла» Сергій Присяжний заспівав у центрі Хмельницького. Артист провів невеликий концерт на підтримку українських захисників, волонтерів і тих, хто через бойові дії залишився без домівки.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую