ye-logo.v1.2

Взяли гітари до рук і заспівали: у центрі Хмельницького знову провели вуличний концерт (ФОТО + ВІДЕО)

Культура 4776
Андрій Жубра в центрі Хмельницького виступив просто неба
Андрій Жубра в центрі Хмельницького виступив просто неба. Фото: автора

Цього разу свою творчість подарували фронтмен гурту «Stanza» Андрій Журба та гітарист Олександр Ралдугін

 У Хмельницькому пройшов черговий концерт просто неба на підтримку захисників України, а також тих українців, які через російську агресію вимушено залишили свої домівки та переїхали в інші міста.

Ще раніше хмельницька бандуристка Марина Круть під час свого виступу заявила: «Ми творці з України, творці з Хмельниччини, рахуємо, що в цей час потрібно підтримувати бойовий дух через пісню, через музику. Тому що мистецтво, як ніколи зараз необхідне та важливе… Аби піднімати дух, аби зцілювати серця, аби піднімати настрій і готовність боротися з загарбником». Згодом, у центрі Хмельницького співав і фронтмен гурту «Мотор'ролла» Сергій Присяжний.

Настала, так би мовити, і черга інших. Тепер просто неба відбувся концерт за участі фронтмену гурту «Stanza» Андрія Журби, з яким виступив і хмельницький гітарист-віртуоз Олександр Ралдугін. Попри те, що погодні умови дещо заважали (сильні пориви вітру), але обидва подарували перехожим не одну пісню. Майже годину тривав незвичний концерт, під час якого перехожі зупинялися, аплодували, дякували митцям.

На цьому в Хмельницькому подібні імпровізовані концерти не завершуються. Щоправда, хто виступатиме наступним і коли, не афішують. Ефект несподіванки, все таки, має бути.

Андрій Журба

Андрій Журба.

Виступ про неба люди знімали на свої телефони.

Перехожі зупинялися, щоб послухати пісні гурту Stanza.

Олександр Ралдугін

Олександр Ралдугін.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую