ye-logo.v1.2

Міла Нітіч зізналася про найдорожчий свій подарунок

Культура 5530
Фото: Пресофіцер військової частини А4239 Олексій Наконечний

«Який найдорожчий подарунок ви отримували від ваших прихильників?», - запитали ми відомих подолян

Марія Ясіновська, народна артистка України:
«Найдорожчий подарунок для мене - це переповнені зали, аншлаги, аплодисменти, любов прихильників, увага преси. Ну й, звичайно, квіти, і бувають концерти, коли вся сцена закладена букетами. Але найдорожчий для мене подарунок - це Золота Патріарша медаль, яку мені вручив Патріарх Мстислав. А ще - пісні, написані для мене Анатолієм Горчинським «Вальс, вальс, вальс», «Солов’їний спів», «Нас поєднає вальс».
Іван Березовський, соліст Національної опери:
«Звичайно ж, визнання, це найцінніший подарунок для кожного митця. А щодо матеріальних подарунків, то були і м’які іграшки, і квіти, і цукерки від дівчат, і кружки з надписами. А якось мені подарували величезний букет дзвіночків. Квітів було стільки, що я навіть запитав, скільки їх там. Виявилося, рівно п’ятсот! І я вважаю, що подарунок вимірюється не в грошах, а в душі, вкладеній у нього».
Міла Нітіч, переможниця телепрограми «Шанс», володарка Золотої зірки від Алли Пугачової на конкурсі «Нова хвиля 2009» в Юрмалі:
«Найдорожчий подарунок, звичайно ж, найперший, і які б шикарні речі їм потім не дарували, свій перший подарунок артист пам’ятатиме все життя. Мій перший подарунок - це моє фото з конкурсу «Нова хвиля», розміром метр на метр, зроблене як картина. Такий сюрприз зробив мені мій фан-клуб у 2009 році на мій день народження. Так що головне – душа, вкладена у подарунок, тому скромний букетик, подарований шанувальником, який їхав за 100 кілометрів, аби потрапити на твій концерт, для артиста, звичайно ж, дорожчий, аніж золота прикраса, подарована задля годиться».

Дядя Жора, шоу-мен, телеведучий:
«Періодично щось отримую. Але, звісно, є найцінніші. Не в тому сенсі, що дорогі в ціні – машина чи квартира, які мені ще не дарували, а я чекаю, а цінніші через інше. Дівчата своїми руками вирізають якісь статті з газет, фотографії тощо, а потім з цього роблять справжні стінгазети. Такі подарунки завжди приємно отримувати, адже люди витрачають на виготовлення презенту купу часу. В мене є декілька таких шедеврів, які я зберігаю разом із іншими подарунками. Колись створю собі фан-музей Дяді Жори і буду всім показувати, яку увагу мені приділяють прихильники».
Сергій Присяжний, соліст гурту «Мотор’ролла»: «Я виконую таку музику, за яку не прийнято дарувати щось фізичне. Її не слухають романтичні особи, які осипають кумира м’якими іграшками. Тому найкращий подарунок для мене – це оплески».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую