ye-logo.v1.2

Наталія Могилевська, Віталій Козловський, ТНМК, Шугар, Kola, Сергій Лазановський: підбірка нової музики

Культура 2509
Романтична підбірка цього тижня
Романтична підбірка цього тижня. Фото: media.acc.cv.ua

Відомі виконавці продовжують перекладати старі хіти, які співали російською, на українську мову.

Цього тижня українські виконавці свої нові пісні в основному присвячували почуттям. Але були й освітні кліпи, які необхідні під час війни.

Гурт “Танок на майдані Конго” продовжує цикл пізнавальних та освітніх відео.

Раніше ТНМК за підтримки ДСНС України випустили анімаційний блокбастер про мінну безпеку під назвою «Дивись, куди ідеш».

Нова їх робота “Хоббіт” присвячена тактичній медицині.

“Ви, певно, бачили фронтові комікси Руслана Піхоти. Ми - теж. І одразу захотіли зробити щось спільне. Й потрібне. Отже, зустрічайте - відеоінструкція з користування тактичною аптечкою в коміксах!

Оригінальні малюнки Руслана Піхоти розміщено для вивчення на сайті фонду Згуртовані, а ми вже закликаємо до вивчення вкрай необхідного курсу так, як звикли - за допомогою музичного відео”, - йдеться в описі до відео.

У перелік популярних музичних відео цього тижня потрапила пісня Насті Гонцул під назвою “Поділ”.

Відразу після прем'єри пісня молодої співачки завірусилася до Tiktokа потрапила до музичних трендів на Youtube. Це романтична історія від 26-річної української блогерки, просякнутої зворушливою любов'ю до Києва.

Також ця пісня потрапила до рейтингу застосунку Shazam в Україні.

Віталій Козловський презентував пісню “Про нас”.

“У темні часи захотілось заспівати про світле... про нові душевні перспективи... про любов. Адже, саме вона не дає опустити руки та мотивує щоденно, і цінність цього почуття сьогодні ми розуміємо як ніколи. Хід нашого життя змінився, точку неповернення пройдено, нова історія вже пишеться тут і зараз”, - відмічає співак.

Як пише “24 канал”, деякі сцени з відео "Про нас" зняли на льодовій поверхні Київського водосховища. По-справжньому ризикованими були кадри з віолончелісткою, адже у день зйомок лід починав танути, і дівчині в нетривіальному образі довелося грати на тонкій кризі на чималій відстані від берега.

Дует RAPHAiL та KOVALEVSKiY утворився нещодавно. Спочатку Віктор (KOVALEVSKiY) працював у торгівлі, володів шоурумом, а Рафаїл (RAPHAiL) був барбером у власному барбершопі. Але, як зізнаються самі хлопці, це комерція, яка вбивала емоції. А вони все життя марили музикою, і зараз прийшли до того, що настав час залишити колишній спосіб життя і присвятити весь час улюбленій справі - створенню музики.

Нещодавно “Сайт “Є” писав про першу їх пісню “Але Але”. Тепер їх нова пісня “Чаклун” потрапила у рейтинг популярних пісень застосунку Shazam в Україні цього тижня, зокрема, по місту Хмельницькому.

Хмельницькі виконавці також цього тижня презентували нові пісні.

Олег Шкарпета або Шугар представив пісню “Електрохарчі”, яка присвячена відключенням електроенергії та активностям, коли світло з’являється у будівлях.

Весела пісня про енергетику під електромузику.

Переможець "Голосу країни", співак Сергій Лазановський | RIDNYI напередодні Дня всіх закоханих презентував нову пісню. Артист у дуеті зі співачкою-початківцем RODZYNKA записав ліричну композицію "Щастя бути удвох" та представив атмосферне відео до треку.


Як зазначив Лазановський, ця композиція присвята усім закоханим, які через різні причини розділені кілометрами. За словами виконавців, вона знайде відгук у серці кожного українця, адже мільйони родин та пар через повномасштабне вторгнення росії на територію України перебувають у розлуці.

"Ми живемо у такий час, коли потрібно цінувати кожну хвилину, годину та прожитий день. "Щастя бути удвох" – це наше переосмислення ситуації, у якій опинились мільйони українців. Скільки жінок чекають на своїх чоловіків з фронту, моляться за них та мріють про той день, коли зможуть їх побачити. Скільки родин розділені сотнями та тисячами кілометрів, проте вони вірять, що обов'язково возз'єднаються знову. Незабаром День усіх закоханих і ми б хотіли цією роботою подарувати крапельку ніжності та любові усім, хто у цей день не разом", - зазначила RODZYNKA, пише ТСН.

Співачка KOLA випустила пісню під назвою «Тебе – Собі». Пісня про потребу однієї людини в іншій, немов повітря, про бажання бути якомога частіше разом, попри кілометри та відстані, про бажання кохати і усвідомлення того, що це саме твоя людина.


Чи має значення, коли саме зустрічається та сама людина, з якою виникає бажання стати одним цілим та провести життя разом? Піснею «Тебе собі» співачка стверджує, що не важливо минуле, головне те, що істинно нині, справжні почуття та готовність бути один для одного невід’ємною частиною життя, пише видання orest.com.ua.


Співак Khayat випустив нову пісню. Фіналіст дев'ятого сезону «Голосу країни», фіналіст Національного відбору на «Євробачення-2020» представив відео на пісню “Полон”.



“З впевненістю можу сказати, що пісня "Полон" стала пророчою, адже через два тижні після її виходу розпочалась повномасштабна війна. Це відео чекало свого часу майже рік, адже технічно фіналізувати його у реаліях щойно розпочатої війни було неможливо.

Для нас з командою це певна листівкою з минулого, довоєнного життя, але ми вклали у неї стільки сил та душі що залишити цю роботу у шухляді було б просто божевіллям.

Це історія про спустошення та спробу втекти від минулого, яке всеодно колись нас наздоганяє. Ми звикли до останнього вірити у краще, терпіти, чекати на зміни, але рано чи пізно настає час, коли створенний вами "безпечний світ" починає руйнувати вас з середини.

Не всі історії мають «happy end»”, - відмітив співак в описі до відео.

Фіналіст шоу "Голос країни" Тьома Паучек записав дует разом з львівським співаком Kosmirak.


Kosmirak раніше працював таксистом та мріяв поїхати працювати у Польщі, доки його пісні не почали набирати перегляди. Його пісня “Моя мелодія”, про яку писав “Сайт “Є” зібрала понад 100 тисяч переглядів на Youtube.

Їх спільна пісня має назву “Не повернути”.

А історію створення дуету в описі до відео розповів Тьома Паучек.

“Якось в місті Городенка, відбувся благодійний концерт! Було багато артистів, знайомств... І там ми познайомились з Васьою! Неймовірно крутий виконавець, дуже щирий, крадій дівочих сердець! Ми розговорились і вирішили випустити щось спільне! В мене якраз був трек, в якому не вистачало чоловічого голосу, я його навіть кидав в ТікТок. Але весь цей час пісня відкладалась на полицю... Я скинув демку Васі і він сказав, що йому сподобався трек...
Пісня "Не повернути" про кохання, яке вже не спасти нічим... Про людей, які роблять спроби, щоб зійтись, але нічого не виходить”, - зазначив співак.

Київський гурт “Циферблат” представив пісню “Диско-Фанко”.


“Три хвилини концентрованого флешфорварду в часи розслабленості, комфорту і нереалістично добрих вечірок, атмосфера яких цілує тебе в щоку з попередньої згоди… Щедро насичена музикою музика і крапля теплого візуального ескапізму для самовідновлення психіки”, - зазначили музиканти в описі до відео.

Співачка Наталія Могилевська чуттєво переспівала українською свій хіт "Любила". У 2008 році зірка записала пісню російською мовою, а нині ж вона дала їй нове життя.


Співачка вже презентувала нову пісню на YouTube. Могилевська присвятила її усім людям, які зберегли кохання під час війни.

"Присвячую всім закоханим під час війни. Кажуть, найжахливіші моменти нашого життя інколи перетворюються на найкрасивіші. Я ніколи не бачила стільки любові навколо, скільки бачу зараз", - йдеться в описі до нової пісні, пише УНІАН.


Репер Артем Лоік випустив пісню “Поговоримо?”, в якій відповідає хейтерам, які звинувачують його в тому, що раніше він виступав в росії, а тепер став патріотом.


Це черговий трек, в якому музикант пояснює свою позицію і підтримує ЗСУ.

Співачка YAROMIYA презентує пісню про унікальність дівчат - «Не така». Маніфест всіх дівчат у якому кожна зможе побачити себе: «Не така як усі, для тебе незвична».



«Останнім часом тема унікальності та недоторканності дівчат стала навпрочуд актуальною. Мені дуже хотілось підкреслити особливість кожної дівчинки. Нехай «не така» стане саундтреком вашої жіночності!» - розповіла YAROMIYA.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую