ye-logo.v1.2

Надія Дорофєєва, Володимир Дантес, Max Barskih, Наталія Могилевська, Шугар, ТНМК: добірка нової української музики

Культура 4621
Цього тижня свої нові пісні презентували одразу кілька відомих виконавців
Цього тижня свої нові пісні презентували одразу кілька відомих виконавців . Фото: з соцмереж

Хмельницький співак Шугар також цього тижня презентував нову пісню.

Цього тижня нові пісні презентували відразу кілька дуже відомих українських виконавців. Зокрема, Надія Дорофєєва, Наталія Могилевська, гурт ТНМК та багато інших.

Max Barskih та Dorofeeva (Надія Дорофєєва) випустили спільню пісню “Ритми”.

“Півтора року ми не збираємося компаніями, півтора року ми не чуємо сміх та звуки радощів наших близьких. Ми поставили на паузу все те, що так щиро і незабутньо гріло наші серця. Свій смуток, біль, сльози та лють ми перетворили у відчайдушній танок про те, що втрачено, але не забуте”, - йдеться в описі до пісні.

Відео до пісні вже зібрало майже триста тисяч переглядів і зайняло першу сходинку серед музичних трендів в українському сегменті Youtube.

Колишній чоловік Надії Дорофєєвої Володимир Дантес також цього тижня випустив нову пісню “Кити”.

«Кити» – підсвідомо дуже особиста пісня про внутрішній стан, дитинство в Криму із сім‘єю, про батька, про все, що уламками пам'яті живе всередині. Вода символізує життя, а кити – як алегорія того вічного, на чому тримається світ”, - зазначив співак.

Відео на пісню зібрало майже двісті тисяч переглядів і також потрапило музичних трендів цього тижня.

Також серед трендових пісень опинилась нова композиція Yaktak (Ярослав Карпук) під назвою “Вночі”.

“Ця пісня дуже особлива для мене і в кожен рядок закладений особливий сенс. Я сподіваюсь, цей романтичний вайб надихне кожного хлопця, який вміє грати на гітарі хоча би 2 акорди, зіграти цей трек своїй другій половинці. Адже музика, це найкращий спосіб проявити свої почуття, коли слів стає недостатньо”, - зазначив співак.

Виконавиця запального хіта «Вечорниці» SKYLERR (Валерія Кудрявець) випустила новий трек “Колишніми”.

“Колишніми” — це історія розставання, складних рішень і болю, який виривається як крик втомленого від плачу серця. SKYLERR вдалося так підібрати слова і мелодію, так поєднати усі сенси, що варто заплющити очі і одразу в пам'яті спливають картинки власних розбитих мрій, розчарувань, видалених телефонних номерів і розірваних фотокарток. Але треба пам'ятати: розставання то вже перегорнута сторінка вашої історії, а ваше життя то є сьогодні і зараз. І саме в цьому сенс неперевершеного музичного переходу від тихих думок до кульмінації рішучості. Адже найкраще обов'язково знайде вас, якщо вже не поруч з вами”, - відмітила співачка в описі до відео.

Б'юті-блогерка Даша Майорова (MAYOROVA), яка має 1,8 мільйона підписників у тік-току, теж нещодавно почала співати. Сайт “Є” писав про її пісню “Незамінних”.


Цього тижня співачка презентувала пісню “Відчула”.

“Для мене дуже важливо бути реалізованою, не сидіти на місці та досягати своєю працею того, чого я хочу. За минулий рік я стала зовсім іншою людиною. Я навчилася жити одним днем і цінувати кожну хвилину. І я дуже хочу, щоб ті дівчата, які будуть слухати “Відчула”, заряджалися впевненістю, яку я для них заклала в цій пісні, думали про себе, ставили себе у своєму житті на перше місце і не боялись відчувати свою силу. Бо наша сила – наше самовираження“, - зазначила співачка пише видання “Музвар”.

Хмельницький співак Олег Шкарпета (Шугар) презентував нову пісню під назвою “Поверхи”.

“Зловив себе на думці, що часто з теплом згадую минуле, різні історії та моменти. Я подумав, що колись так само буду згадувати теперішній час, ми залишимо собі тільки хороші спогади. Це надихнуло мене на написання цієї пісні. Вона про молоду пару, яка живе безтурботним життям та цінує усі моменти. У пісні співається, що усі ці моменти ми будемо досі пам'ятати через роки. Сподіваюсь трек додасть тепла у ваш день, напишіть будь-ласка свої враження у коментарях”, - підкреслив співак в описі до відео.

Гурт ТНМК та репер Yarmak записали спільний трек “++”.

"Прийшов час насипати, хороню. Ворог рахує втрати, в ЗСУ – ++", – йдеться у пісні.

На військовому сленгу "+" – це знак згоди, а от "++" означає "все чудово", пише 5 канал.
У відео, до речі, знялися справжні українські воїни. Один із них – бойовий командир Сергій "Відьмак" Вербіцький.

Гурт SPIV BRATIV випустили пісню “Останні дні літа” зі спогадами про дитинство.


Пісня потрапила до українського рейтингу застосунку для розпізнавання пісень Shazam.

Співак Сергій Бабкін записав композицію “Про Дні”.


В описі співак зазначив, що, не зважаючи на те, що пісня написана під впливом подій російсько-української війни, композиція пронизана любов'ю до життя і позитивними емоціями.

“В будь-які часи, якими б вони не були - страшними, болючими, або навпаки світлими та щасливими, пісня як явище об'єднує людей, зближує, надихає, надає сили. Я завжди прагну аби моя творчість допомагала знайти відповіді на питання і наповнювала життя сенсом. Так вийшло, що зі мною трапилася пісня “Про Дні”. Вона про те, що зараз відчуває кожен українець, чим він живе, чим наповнені його дні. Про те, що в нас болить, куди і до чого ми йдемо, про що мріємо і що бачимо у снах. Це про наші з вами дні”, - відзначив Бабкін.

Наталія Могилевська презентувала пісню “Позивний”.



“Я дуже хочу цією піснею і кліпом підтримати хлопців на фронті, яким вкрай важливо знати що їх безкінечно люблять і чекають, і дівчат, які тут. Дівчат, у яких німіє серце, від того, що коханий тиждень не виходить на зв'язок з-під Бахмута. Які не сплять ночами і молятся щоденно… ви не одні, дівчата. Ми можемо підтримувати один одного у цей важкий час. І в ні в якому разі не зважайте, що вас забули і не поважають ваш жіночий подвиг. Ми станемо ще сильнішими”, - відзначила співачка.

Гурт “Хейтспіч” презентував альбом “Золоті пісні 2023”. На релізі окрім вже відомих пісень були і пара нових треків.
Наприклад, “Пісня про ще один день”, яка наповнена іронією та підіймає сьогоденні проблеми.


“Є такі що через страх
Перетнуть екватор
Є такі що за копійку
Поміняють свій прапор”, - йдеться в тексті пісні.

Нещодавно сайт “Є “ писав про пісню співачки Міа Рамарі (Соломія Міщій) “Зірки”.

Цього тижня співачка презентувала пісню “Не дивись на мене”.


"Пісня про важкі відносини із самим собою. Важливо вміти приймати себе та знайти підхід до самого себе, не потрібно прогинатися від рамок суспільства та змінювати себе заради когось. Словами з пісні хотіла надихнути людей з схожими проблемами. Я пережила і переживаю цей стан сама, хочу нагадати що ми не одні та в змозі все змінити і почати любити себе."

Midgard – незалежний метал-гурт з центру України зміста Канів, створений у грудні 2015 року Климом Апальковим. Спочатку позиціонувався як “one-man band”, але швидко перетворився на повноцінний гурт.

Два тижні тому сайт “Є” розповідав про їх пісню “Крила”, а зараз гурт презентував пісню “Мавки”.


Саша Чемеров, Міша Правильний та Культурний Десант випустили пісню «Обійми».


“Це важко назвати репом, але легко назвати дуже емпатичним та потрібним сьогодні треком, де є надія, подяка, трішечки військового цинізму та наївність – речей, яких іноді дуже не вистачає сьогодні”, - зазначає видання Rap.ua.


До рейтингу Shazam цього тижня потрапила пісня “Скажи моє ім'я” від молодого виконавця USTYM.

Гурт «Покруч» складається з учасників колективів «ТОЛ», Vivienne Mort і MegamasS.


Нові композиції гурт записує дуже рідко, але цього тижня презентували пісню “Руки”.

Ексучасник і співзасновник гурту «DZIDZIO», засновник гуртів «Форте» та «DZIDZ'off» Олег Турко зараз працює над власним проєктом “ЛесикСам”.


Цього тижня він випустив композицію “Привіт, чувак”.

Phil It — власний проєкт саунд-продюсера, композитора, піаніста та співавтора гуртуKADNAY Філа Коляденка. Нещодавно сайт “Є” писав про пісню “Думи”, яку він виконав спільно з виконавицею Love, Mary (Марією Поліщук).


Цього тижня він презентував сольну пісню “Спокій”.

Гурт “Площа Устриць” представив трек про самотність під назвою “Бути тим”.


Раніше сайт “Є” писав про виконавця Baryk (Андрій Баричук), чия пісня “Моє серце” потрапила у топ-100 популярних пісень у застосунку Shazam в Україні.

Зараз музикант випустив пісню “Солодка вата”.


«Кохання, це дуже сильна зброя. Знаю…Тяжко опанувати її, та коли ти відчуєш, що стан, який відбувається в тебе всередині ні з чим незрівняти - не втрачай момент. Саме це і називається коханням, де не потрібно ні тонни солодкої вати, а в серці два серця тримати…», - зазначив співак.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую