ye-logo.v1.2

Артем Пивоваров, The Hardkiss, CHEEV, Сергій Лазановський, П’25: нова підбірка української музики

Культура 3454
Нова підбірка української музики
Нова підбірка української музики. Фото: ілюстративне kanaldom.tv

Хмельницький гурт П'25 випустив першу пісню за рік.

Українські виконавці не лише пишуть нові пісні, але й надають нове звучання як народним пісням, так і хітам, яким вже багато років.

На четвертому місці серед популярних музичних відео в Україні цього тижня опинилась нова робота гурту The Hardkiss. Музиканти випустили рок-версію хіта Гайтани "Два вікна".

Відео на пісню вже зібрало понад 130 тисяч переглядів.

Зазначимо, що пісня "Два вікна була написана Гайтаною і її тодішнім продюсером Едуардом Клімом. Композиція увійшла до третього студійного альбому Гайтани, який вийшов 2007 року.

Нова пісня виконавиці запального хіта «Вечорниці» - співачки SKYLERR отримала назву “Чому вона?” і теж потрапила до музичних трендів Youtube в Україні.

“Чому вона а не я? Цей трек про вибір, коли вибір не завжди на твою користь. Кожен рядок пісні про те, як знайти відповідь на головне питання: «Навіщо він так чинить, адже мучить нас обох». І тому, якщо хтось обирає між тобою і кимось, тобі треба теж зробити власний вибір і обрати себе. А для нього назавжди залишитись дівчиною-мрією”, - написала співачка в описі до відео, яке переглянули вже майже 200 тисяч разів.

Майже сто тисяч переглядів зібрало відео на пісню “У вишневому саду” виконавця Artison.

У Тік-ток відео, в якому використали фрагменти цієї пісні, вже зібрали 54 мільйони переглядів. Крім того, композиція займає четверту сходинку в рейтингу застосунку для розпізнавання пісень Shazam, якщо ранжувати серед мешканців Хмельницького.

Б'юті-блогерка Даша Майорова (MAYOROVA), яка має 1,8 мільйона підписників у Тік-Ток, цього тижня презентувала пісню “Незамінних”.

Пісня потрапила і до музичних трендів на Youtube і до Топ-100 рейтингу Apple Music.

Ще одна прем’єра цього тижня - пісня від Артема Пивоварова “Місяць на небі”. Це переспів української народної пісні. Вона розповідає про щире кохання, що живе за будь-яких обставин.

“Коли я почав заглиблюватися у світ української поезії, зрозумів, що це стане частиною моєї творчості. У нас є багато яскравих постатей, які впливали на розвиток культури та сприяли формуванню важливих ментальних рис українців. Я хочу, щоб про цих митців та їхню творчість дізнавалося якомога більше людей”, - так розповів співак про свою збірку «Твої вірші, мої ноти», до якої увійшла й пісня “Місяць на небі”.

Музикант Влад Чижиков, відомий як CHEEV, родом з Білорусі. Однак, ще минулого року він випустив свій перший україномовний альбом. Навесні 2022 року його пісня “Гарно так” стала мегахітом в Україні.

Цього тижня співак представив кліп на пісню “Печаль”.

«Нам обіцяли «важку зиму», що ми тут всі змерзнемо, в холодних оселях та повній темряві. Але ось зима пройшла, ЗСУ, держава, народ, бізнес, економіка — всі не просто встояли, але й набрались сил йти далі вже до кінця. Принаймні у мене таке відчуття, яким я і хотів поділитись через цю пісню. Насправді вона була написана ще в травні, коли було абсолютно не зрозуміло, що і як буде далі. Тоді вона здалась мені надто «веселою» — і я вирішив її притримати. Зараз вона як ніколи актуальна. Адже цей трек про те, як вчишся просто жити у невідомості, не будуючи планів. Цінуєш те, що у тебе є і тих, хто з тобою поряд — ця легкість спрощує життя в цілому», - розповів співак виданню Бігмір.

Переможець "Голосу країни-11" Сергій Лазановський презентував пісню “Плакала”.

Це перший сингл з міні-альбому «Етюди», вихід якого співак запланував цього місяця.

“Пісня наповнена щирими емоціями і розповідає історію, яка знайома кожному, хто коли-небудь пережив зраду. Будь-які почуття, чи відносини - це велика робота двох і не кожен може з нею справитись. Саме це і довелось пережити нашій героїні.Цією ліричною піснею Сергій хоче підтримати кожну людину, якій завдавали болю, адже через щире пережиття емоцій і спогадів приходить таке важливе звільнення від «привидів минулого» та довгоочікуване полегшення”, - йдеться в описі до відео.

Волинський співак YAKTAK (Ярослав Карпук) продовжує випускати нові пісні. YAKTAK був дуже активний минулого року і продовжує створювати треки і в 2023 році.


Цього тижня він випустив відео на пісню “Стріляй”.

“Стріляй - пісня, написана в непростому сьогоденні. Цією піснею я хочу вшанувати пам'ять Героїв, які віддали життя за мирне майбутнє”, - підкреслив Ярослав.

«KARPATSKA» – нова пісня Аліни Паш і вона про зв’язок людини з батьківщиною.


“Палка любов до рідного краю і збереження природи своєї землі – два важливих стейтменти, які лежать в основі композиції”, - відмічає Alina Pash.

Хмельницький рок-гурт “П’25” випустив першу за рік пісню.


“Ранок 24 лютого пробудив в нас страх, ненависть та єдність. Цей день назавжди роз'єднав наші життя на до і після, але ми об'єднались і залишаємось незламними. Презентуємо вам наш новий акустичний сингл "Незламні 24.02", який присвячується нашому незламному народу”, - йдеться в описі.

Також українським військовим присвятив пісню й Dovi (Андрій Вдовиченко). Композиція називається “Голосові”.

“Під час війни ця пісня набуває особливого значення. Важко уявити, яким є почуття відсутності рідних людей поруч у небезпечний час. Тому голос та підтримка стають надзвичайно важливими. Це не просто слова, а справжнє відчуття того, що ти не сам”, - йдеться в описі до пісні.


Пісню, присвячену загиблим бійцям, представив гурт “Харцизи”. Трек має назву “Забуті боги”.


“Якщо в цього народу є янголи-охоронці, то Тарас Савчук був одним із них. Навіки 29. Навіки усміхнений, справедливий, хоробрий, стриманий та щирий. Навіки закоханий у своє "місто весни". Пройшовши зі щитом Революцію Гідності, військові події 2014-15 років на Донеччині, визволення Київщини, бої за Чернігівщину, Сумщину, службу на Харківському та Лисичанському напрямках та оборону Лисичанського НПЗ, запеклі події на Донеччині, Тарас повернувся додому. На щиті.Схиляємо голови перед героями та завдячуємо їм життям. Не забувайте про них”, - йдеться в описі до пісні.

Кременчуцький електронний проєкт “Probass Hardi”, який став відомий завдяки хіту “Доброго вечора, ми з України”, створив нову пісню "Нація".

Композитор Михайло Сенчин, який брав участь у створенні хіта "Відлюбилося", співав з блогеркою Машею Кондратенко написав нову пісню "Кольори".

Пісню виконав Zorin ink. Композиція вже потрапила до рейтингу застосунку Shazam.

Виконавець Delamer, який випускав пісні “Горить окупант” та “Азовсталь під зорями”, презентував нову пісню “Вставай падлюка".


“Пісня символізує українську лють, гнів, який гартує і надію, яка мотивує не здаватись. У другій частині відео можна побачити силу та міць воїнів Збройних Сил України!”, - написав співак в описі до відео.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую