ye-logo.v1.2

Поетеса Надія Пукас презентувала рідному місту новий альбом

Культура 3769

«Кохання, надія, любов» під такою назвою побачив світ диск педагога, поетеси, співачки і композиторки Надії Пукас, випуск якого вона приурочила спеціально до дня народження рідного Хмельницького.

Не зважаючи на те, що Надія Лаврентіївна вже не перший рік живе і працює в столиці, думками і душею продовжує пурхати рідними подільськими просторами. За словами авторки, вона закохана у Хмельницький. До речі, саме акорди її пісні «Проскурівський вальс» щогодини лунають із міської вежі. І це при тому, що пані Надія пише пісні, навіть не знаючи музичної грамоти! «Спочатку з’являються слова, а згодом – мелодія, – ділиться вона секретом створення своїх шедеврів, – або навпаки. Наспівую, запам’ятовую, тримаю в пам’яті, а потім наш подільський композитор Іван Пустовий робить аранжування».
До нового альбому увійшли 22 роботи українською та російськими мовами. Тут і «Колискована», виконана разом із її 21-річним онуком – Назаром, і «Весільне танго» – в дуеті з заслуженим артистом України Олександром Болгарчуком, і «Вчительський вальс» у супроводі Національного президентського оркестру України. Поки що диск неможливо придбати у музичних магазинах, хоча деякі композиції можна знайти в Інтернеті. «Це був пробний випуск, – каже Надія Лаврентіївна. – Я планую його доробити і наступного року випустити значно більшим тиражем».

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую