ye-logo.v1.2

Подорож із Мамайотою у пошуках України

Культура 2162

Презентація книжки мандрів Артема Чапая «Подорож із Мамайотою у пошуках України», видавництва «Нора-друк», серії «мандри» у книгарні - кав’ярні КУТ.

Прямісінько з траси до книгарні Кут завітає відомий журналіст, письменник, громадський діяч Артем Чапай. З траси тому, що Артем презентує свою другу книжку «Подорож із Мамайотою у пошуках України», подорожуючи українськими книгарнями автостопом. Що ж, це не новина, адже перша книга «Авантюра» , написана ним на основі вражень з мандрів автостопом по Латинській Америці.
А от друга – яка буде презентуватися в Куті - це мандри саме по Україні. Що правда не стопом, а верхи на мотоциклі Ямаха, Артем обїздив Галичину, Буковину, Поділля, Черкащину, Київ, Полісся, Сіверщину, Слобожанщину, Донбас, Запоріжжя, Крим і Одещину, знайомлячись не з екзотичними місцями та дивними людьми, а із звичайними простими українцями. Шукаючи відповідь на , з першого погляду, доволі тривіальне, запитання «Що ж таке Україна?»  
Дізнатись, як само пройшла подорож і чи отримав автор відповідь, запрошуємо у понеділок, 10 жовтня, на 19:00 до книгарні - кав’ярні КУТ.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую