ye-logo.v1.2

Нетішинці стали одними з кращих у «Королівстві мистецтв»

Культура 2828
Фото: Надії БАЛАГУР.

Нещодавно у Львові проходив відкритий Всеукраїнський фестиваль вокалу та хореографії

«Королівство мистецтв» - таку назву має фестиваль, покликаний віднайти та запалити нову зірку таланту юних українців. На ньому право на звання кращого у таких жанрах, як естрадна й вокальна пісня та хореографія, виборювали діти віком від 6 до 16 років з усіх куточків України
Хмельниччину на фесті представляли два гурти з Нетішина: зразковий вокальний ансамбль «Вернісаж» під керівництвом Ольги Дьячини та театр пісні «Криниченька» під керівництвом Валентини Темної.
Нетішинці одразу пройшли відбірковий тур й потрапили до фіналу. І недарма. Обидва гурти привезли перші місця у номінації «Народна пісня» та «Естрадна пісня». А солісти-вокалісти «Вернісажу» забрали перші три місця, не давши жодного шансу суперникам.
Нагороджували переможців під час гала-концерту, який відбувався на третій день фестивалю. За словами однієї з учасниць театру пісні «Криниченька» Юлії Балагур, фестиваль подарував їй багато нових друзів та залишив купу незабутніх вражень. «Неодмінно поїду туди наступного разу, адже мені дуже сподобався Львів та фестиваль», - каже Юля.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую