ye-logo.v1.2

Співачка Надія Пукас стала лауреатом «Пісенного вернісажу»

Культура 3866
Надія Пукас (ліворуч) разом із іншими лауреатами фестивалю.
Надія Пукас (ліворуч) разом із іншими лауреатами фестивалю.. Фото: з архіву Надії Пукас

Всеукраїнський фестиваль сучасної естрадної пісні, який відбувся у Києві в центрі культури національного авіаційного університету, за 24 роки свого існування полюбився багатьом виконавцям і слухачам.

У 2009 році лауреатом його І премії став хмельницький співак Анатолій Кальяненко. А ось цього року Хмельницький на «Пісенному вернісажі» представляла киянка… Педагог, поетеса, співачка і композиторка Надія Пукас уже багато років живе і працює в столиці. А ось співає за рідне місто, адже душею – завжди на Поділлі. «Як і кожній людині, доля інколи надсилає мені коротенькі телеграми радості, успіху й творчої удачі, – розповідає виконавиця, – високою честю для всіх учасників «Пісенного вернісажу» було співати разом з такими метрами української естради як народні артисти України Олександр Василенко, Віктор Шпортько, Антоніна Маренич і багатьма іншими відомими співаками, які утримують своїми голосами вітчизняну культуру».
Проте зупинятися на досягненому Надія Лаврентіївна не збирається. І ледве стихли оплески «Пісенного вернісажу», взялася за роботу над авторським альбомом «Кохання, надія, любов», пробний випуск якого побачив світ два місяці тому. Співачка обіцяє, що у новому році її, доповнений новими піснями, диск вийде значно більшим тиражем.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую