ye-logo.v1.2

Фотоісторія без назви

Культура 2276

Саме так можна назвати виставку робіт хмельницького фотохудожника Анатолія Іванова, яку відкрили у хмельницькому фотомузеї, що на Проскурівській

Насправді ж вона має назву «Подільські замальовки». Жодна із 49 світлин, представлених на розсуд глядачів, не підписана – це принципова позиція автора. «Більшість художніх фотографій не потребує назви, – зізнається автор, – вони прості за сюжетом і легкі для сприйняття. До того ж, я вважаю, що називаючи світлину, автор нав’язує свою думку глядачеві, виправляючи свою неспроможність зробити це художніми засобами. Глядач – це співавтор фотографа, у нього свої емоції». До речі, це вже чотирнадцята фотовиставка, з часу заснування фотомузею. Привітати колегу та помилуватися його роботами прийшли фотографи міста, члени спілки фотохудожників України, представники міської ради та хмельничани-любителі фотомистецтва.
Анатолій Іванов працює у різних жанрах фотографії, віддаючи перевагу пейзажу та архітектурній фотозйомці. Роботи, представлені на виставці, зроблені, переважно, у 2009-2010 роках на теренах Вінницької та Хмельницької областей. Виставка триватиме до кінця січня і переглянути фотосвітлини має змогу кожен охочий.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую