ye-logo.v1.2

Андранік Алексанян піде з 1 вересня до школи вже у Харкові

Культура 3276

Принаймні на це сподівається мати співака, Людмила Алексанян.

До нової чотирикімнатної квартири, яку, нагадаємо, сім’ї Алексанян подарував мер Харкова Геннадій Кернес, хмельничани планують переїхати уже найближчим часом. Нині там йде ремонт, причому за кошти Харківського муніципалітету, наразі у квартирі рівняють стіни, роблять стелі, поміняли каналізацію ...
Син, за словами жінки, вже облюбував в новій квартирі кімнату для себе і навіть продумав, як її обставити. Про це Людмила Алексанян повідомила «Комсомольській правді».
- Сказав, що у нього там буде маленький диванчик, комп'ютер і телевізор, - перераховує Людмила. - В принципі, ми вже почали потихеньку збирати речі. Якщо всі роботи закінчать цього літа, то 1 вересня Андранік піде в нову школу в Харкові.
У Алексанян практично вся рідня живе в Хмельницькому та Вінницької області, але до переїзду всі поставилися з розумінням, в тому числі і Андранік.
- Син розуміє, що йому потрібно і далі навчатися музиці та співу. Звичайно, тут є і друзі, і дівчинка, яка подобається, але він думає про майбутнє. Плануємо закінчити Харківську консерваторію, а потім школу вокалу в Італії, - привідкриває секрет мама. - Правда, зараз у Андраніка почалася мутація голосу, тому я не дозволяю йому співати складні твори.
Творець, який при народженні приклався до тім'ячка немовляти і дарував йому дивовижний за красою звучання голос, послав хлопцю і серйозне випробування. У хлопчини досить рідкісна хвороба - ахондродисплазію - це вроджений дефект росту кісток. У 13 років ріст Андраніка - всього 1,15 метра.
- Поки ми ще не зважилися на радикальне втручання, так як у Санкт-Петербурзі нам сказали, що після операції дитина буде прикуа до ліжка шість років! Андранік, як почув про це, злякався: а як же спів, сцена? Зараз шукаємо альтернативу - клініку, де був би не такий тривалий термін реабілітації. До того ж лікарі не тільки не дають гарантії, що син почне після операції рости, але і попереджають про можливі більш серйозні наслідки.
До речі, на початку квітня Андранік поїде до Вірменії - там відбудеться відбір учасників чергової дитячої "Нової хвилі", куди Алексаняна запросили в якості спеціального гостя. А з 1 по 10 травня родина Алексаняну запланувала поїздку в Ізраїль, де Андранік дасть концерт. Користуючись нагодою, вони збираються побувати і в місцевій клініці - для медичних консультацій.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую