ye-logo.v1.2

Хмельничанки Валентина Лонська та Наталя Валевська потрапили до Книги рекордів Гіннесса

Культура 5571

П'ятиденний телемарафон Першого національного потрапив в Книгу рекордів Гіннеса, серед його учасників були Валентина Лонська, Наталя Валевська, гурт "Моторолла"

Україна увійшла до Книги рекордів Гіннеса з «самим довгим музичним телемарафоном національної пісні в прямому ефірі». Рекорд зафіксував офіційний суддя Книги рекордів Гіннесса Віней Шарма, якому дуже сподобалося слухати українських виконавців. Світовий рекорд українського музичного телемарафону, що пройшов під назвою «Пісня об'єднує нас», також занесли до Національного реєстру рекордів України. Саме грандіозне і довготривале у світі музичне ток-шоу «Пісня об'єднує нас» тривало 110 годин. З 29 березня по 2 квітня кожен бажаючий міг подивитися на телемарафон «Пісня об'єднує нас», який транслювали в інтернеті і безлічі телеканалів планети. Протягом всього музичного марафону, показується в більш ніж 160 країн світу, заспівали близько 400 артистів. Серед його учасників була Валентина Лонська, яка родом із Старосинявщини, що на Хмельниччині, також Наталія Валевська та гурт МОТОРРОЛА. Головними умовами для занесення в Книгу рекордів Гіннеса були живий звук, оригінальність (без повторів) і перерва між піснями не більше 30 секунд. Телемарафон «Пісня об'єднує нас» пройшов під егідою Національного університету культури і мистецтв України, Національної телекомпанії України та телекомпанії «Ера». 

"Але головне, марафон " Пісня об'єднує нас! "Виправдав свою назву: на одній сцені ми об'єднали різні музичні напрямки, різні регіони України і навіть - різні національності. А завдяки трансляції на 155 країн це побачив весь світ", - сказав генеральний директор НТКУ Єгор Бенкендорф.

Загальна кількість учасників телемарафону - 2012 чоловік (виконавці, адміністративна група, режисери, оператори, техніки, медичний персонал). У марафоні взяли участь як зірки, так і початківці колективи та групи, які приїхали з усіх куточків країни, представники всіх національностей. Серед зірок телемарафону, які заспівали із спеціально обладнаній студії НТКУ + Матіас, Ніна Матвієнко, Наталя Валевська, Валентина Лонська, Ольга Цибульська, група "ДахаБраха", Степан Гіга, Юнакова, Маша Собко, Михайло Грицкан, Діма Коляденко, Віктор Павлик, гурт "Моторролла", Аріна Домскі, Іван Ганзера, група "Доміно", Алла Кудлай, група "Мина Моралі", група "Тарута", Наталка Карпа, Діля, Едуард Романюта, "Заклепки", Павло Зібров, "Антитіла", Наталія Бучинська, Марта, Кіше , Альоша, Дарвін, Оксана Пекун, Тереза Франк, група "Гайдамаки", Катя Бужинська, гурт "Вперше чую", Ніна Кірсо і група "Фрістайл", Рената і багато інших.

Нагадаємо, що в 2011-му році Україна вже з'являлася в списку рекордсменів: ведучі телемарафону «Українська незалежність» Павло Кужеєв та Тетяна Даниленко 52 години провели в ефірі на «5 каналі» - з 23 по 25 серпня 2011 року. Телемарафон був присвячений 20-річчю незалежності України. Темами тодішнього ток-шоу стали: аналітика, документальні фільми, прямі трансляції, новини, дзвінки в студію та інтерв'ю із знаменитими гостями. 

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую