ye-logo.v1.2

Міні-містером світу став хлопчик з Кам’янця-Подільського

Культура 3010
Валерій Ситніков – «Міні-містер світу-2010».
Валерій Ситніков – «Міні-містер світу-2010».

Валерій Ситніков ще з дошкільного віку вчиться перемагати

Валера Ситніков підкорив нову вершину! Здається, цей одинадцятирічний хлопчина з Кам’янця-Подільського просто створений для того, щоб перемагати. Ще дошкільням він перепливав Дністер. А потім подався на сцену.
Цього разу лаври  зірвав у Львові, де в кінці  жовтня  проходив світовий конкурс "Mini Miss & Mini Mister World 2010". Юні посланці з десяти країн світу, 28 дівчаток і хлопчиків змагалися за корону конкурсу. Були юні містери та «міски» з Англії, Швейцарії, Болгарії, Польщі, Молдови і навіть із Йємену.  У карнавалі національних костюмів Валера одразу вирізнився з-поміж усіх. А для конкурсу талантів він обрав образ українського казкового героя – Котигорошка, якого дуже люблять українські діти. Маленький лицар, з’ясувалося, вміє підкоряти й серця дорослих, навіть коли вони засідають у суворому журі. Кожна дитина отримала приз. А юний кам’янчанин удостоївся одразу двох нагород - "Mini Mister World 2010" та "Prince of contest 2010".
Хто допомагає йому готуватися до таких престижних шоу? Перш за все – його мати, Лариса. Вона ж і супроводжує сина в усіх поїздках. Образ Котигорошка було обрано дуже вдало. Коли він виконував гопак,  це була справжня вистава, двобій зі Змієм, танець-спектакль  захопив усіх присутніх. У віковій групі Валери, до слова,  конкурентів було найбільше, але він мав дуже рішучий настрій: перемогти.
«Син  усього два роки  займається танцями, у нього все чудово виходить, йому дуже подобається танцювати. Узагалі Валерка – талант багатогранний. Він гарно читає  вірші та байки, перемагав у всеукраїнських конкурсах. Через поїздку до Львова довелося відмовитися від конкурсу читців, що якраз відбувався в рідному місті. Та готуватися одночасно до двох виступів було б непросто. Треба вибирати одну мету й іти до неї. Ми так зробили. Результат нас дуже радує.  Валера має ще й талант пародиста. На конкурсі у Львові він пародіював Людмилу Гурченко, і хоч іноземні члени журі навряд чи знають, хто вона така, та високо оцінили і костюм, і майстерність юного пародиста», розповідає мама хлопчика.
Ситнікови – люди небагаті. Ларисі  колись і не мріялося про участь сина в таких шоу, бо ж хто не відає: це дороге задоволення. Та хлопчика вже добре знають у місті, шанують за талант,  зазвичай знаходяться спонсори, які підтримують неординарного шестикласника з міської гімназії. А благодійники  не пошкодують про витрачені кошти, бо вони не просто підтримують дитину з малозабезпеченої родини, а ще й допомагають юному артисту, котрий, безперечно, принесе славу Україні.  Валера Ситніков   вже отримав  запрошення в Канаду та Швейцарію. Якщо вдасться там побувати, поїздки будуть плідними не тільки для нього. Бо своїм девізом Валера Ситніков обрав: прославляти ділом Україну і рідний народ.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую