ye-logo.v1.2

Карапузи, татусі-гонщики і мами з голими грудьми

Культура 5810

Минулої неділі у парку ім. Т. Г. Шевченка відпочивали і розважалися молоді сім’ї. саме там, у рамках Міжнародного тижня підтримки грудного вигодовування, відбувся «Диво-фестиваль усвідомленого батьківства».

Свято для майбутніх матусь та молодих сімей організували хмельницька група підтримки грудного вигодовування «Щасливе материнство» спільно із центром розвитку «Простір». Програма свята була розрахована на усіх учасників і навіть перехожих. Флешмоб – 5-хвилинне спільне годування під гаслом «Годувати груддю – це природно!» привернув увагу всіх перехожих, деякі з них навіть із подивом фотографували найсміливіших матусь.
Потішив не лише перехожих, але насамперед малюків і батьків конкурс «Жвавий повзун», своєрідний «забіг» малечі, яка ще не вміє ходити. У кожному із «заповзів», як відразу охрестив конкурс ведучий, обирали найшвидшого малюка. Переможцями забігів стали Даниїл Клічаний, Даниїл Овчинніков, Станіслав Лукомський та Назар Корж. Вболівальників забігу розвеселив Даниїл Овчинніков, який переміг у другому забігу, тому що швидко та з азартом приповз за маминим гаманцем. «О, він в нас дуже полюбляє гаманцями гратися, – зізнається мама Олена. – Таку цяцьку в нього важко відібрати». Переможці та учасники «заповзів» отримали подаруночки від магазину «Бембі». Не обійшлось на фестивалі і без моди. Майбутні матусі продефілювали у модному одязі від магазину «Модна вагітність», а матусі з малюками продемонстрували всю зручність слінгів від магазину «Оленка» (слінг – це шматок тканини, у якому дитинка розташовується у фізіологічній, тобто природній позі – точнісінько як у мами на ручках – авт.). Матусі також отримали подарунки від магазинів одягу для вагітних та для дітей, а також абонементи на заняття з аква-аеробіки для вагітних від спортивного клубу «СВ».
Не залишились без уваги і татусі, які змагалися між собою у конкурсі «Авторалі». Щоправда автомобілі у них були дитячі. Дітлахів у цей час розважали казкові герої, ляльковий театр та улюблені всіма мильні бульбашки. У рамках свята надавались безкоштовні консультації нон-стоп щодо грудного вигодовування, працювали професійні художники, які створювали чудовий «боді-арт» на щічках малюків та животиках майбутніх мам.


Вікторія СЕДЗЮК.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую