ye-logo.v1.2

Хмельницькі велосипедисти взяли участь у масштабній естафеті

Культура 3084
У Хмельницькому стартував велопробіг. Фото blogspot.com
У Хмельницькому стартував велопробіг. Фото blogspot.com

У Хмельницькому стартувала Всеукраїнська велоестафета “Спорт для всіх єднає Україну!". П'ятнадцять вихованців дитячо-юнацької спортивної школи № 4 стартували з майдану Незалежності.

У супроводі працівників ДАІ та швидкої допомоги велосипедисти проїхали Хмельниччиною понад 100 кілометрів в напрямку Кам’янець-Подільського, де до них приєдналися спортсмени з Вінницької та Тернопільської областей. Звідти учасники естафети попрямували у напрямку Чернівецької області. 
Всеукраїнська велоестафета “Спорт для всіх єднає Україну!” є наймасовішим європейським велопробігом, в якому беруть участь понад 300 велосипедистів. Вона проводиться восьмий рік поспіль та охоплює усі регіони. Команди пронесуть по території України прапор своєї області і встановлять його в Києві на майдані Незалежності під час урочистого фінішу. Фініш заплановано на 8 вересня - День фізичної культури і спорту.
Естафета має на меті об’єднати громадян усіх регіонів України навколо ідеї єдності та прагнення до європейської інтеграції шляхом популяризації здорового способу життя, залучення широких верств населення до занять фізичною культурою та спортом.

Автор Ксеня ЖУЖА
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую