ye-logo.v1.2

Вірний друг та надійний захисник

Культура 5194
Фото: Євгеній ДОРОФЄЄВ

У Хмельницькому відбулася щорічна виставка собак на кубок Хмельниччини-2012

У суботу любителі братів наших менших мали нагоду побачити чимало цікавих екземплярів на щорічній виставці собак, куди завітали представники з різних міст України. Німецька вівчарка, сибірський хаскі, акіта-іну (порода легендарного Хатіко), доберман та його міні-копія, ротвейлер, ньюфаундленд, кавказька вівчарка, бельгійська малінуа, чіхуахуа (найменша порода собак), йоркширський тер'єр, шарпей - очі розбігалися від розмаїття чотирилапих друзів різної статури, які постали у всій красі перед суворим журі.
За словами начальника клубу службового собаківництва при ТСОУ (товариство сприяння обороні України) Тетяни Щепінської, експерти оцінювали собак відповідно до існуючих стандартів на кожну породу, тобто зовнішні дані від кінчика носа до кінчика хвоста та племінні показники. Отож недостатньо мати лише гарний вигляд, треба ще й відповідати усім стандартам породи, наче у модельному бізнесі.
Деякі породи собак демонстрували свої навички перед глядачами. Зокрема, вправність у затриманні злочинців показали вівчарки з Національної академії прикордонних військ імені Б. Хмельницького.
До речі, на виставці можна було не тільки насолодитися красою тварин, але й придбати собі маленького домашнього улюбленця тієї породи, яка припала до душі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую