ye-logo.v1.2

Безпліддя? Вихід є!

4608

Майже кожна подружня пара мріє про те, щоб одного разу у їх домівці пролунав дитячий сміх. Проте не усі одразу можуть відчути радість народження дитини і почути такі бажані слова «мама» і «тато» на свою адресу

За статистикою частота безплідного шлюбу складає від 18 до 20%, тобто понад мільйон українських пар не можуть зачати дитину традиційним способом. Відсоток жіночого і чоловічого безпліддя досягає 30%, ще 30% пар мають порушення репродуктивної функції в обох партнерів.

Лікарі наголошують: якщо впродовж року регулярного статевого життя без застосування контрацепції вагітність не настає, молодій парі необхідно звернутися за медичною допомогою до спеціалістів. Якщо ж дружині більше 35 років, варто звернутись до репродуктолога уже через пів року невдалих спроб завагітніти.

Здійснити мрію багатьох сімейних пар на отримання довгоочікуваної дитини може репродуктивна медицина. Сучасні клініки використовують новітні технології діагностики та лікування безпліддя, даючи надію тисячам родин в Україні. Однак, на жаль, не у кожному обласному центрі працюють такі клініки, до того ж обстеження і лікування тут не з дешевих. Зважаючи на цю проблему київська мережа клінік «Мать и дитя» ініціювала соціальний проект «Право на батьківство: вихід є!», за допомогою якого мешканці усіх регіонів України, що мають проблеми з репродуктивним здоров’ям, до кінця року можуть абсолютно безкоштовно пройти програму базового обстеження в клініках мережі у Києві. Програма безкоштовної діагностики передбачає консультацію лікаря-репродуктолога, УЗД органів малого тазу з метою оцінки фолікулярного резерву, спермограму.

Як зазначає Наталія Данкович, доктор медичних наук, акушер-гінеколог, репродуктолог та генеральний директор мережі клінік «Мать и дитя», безпліддя – лише тимчасова нездатність завагітніти, адже сучасні репродуктивні технології дозволяють практично кожній сімейній парі народити власну дитину.

Запис на безкоштовну діагностику в клініках «Мать и дитя» за тел.: (044) 566 52 22 (клініка на лівому березі), (044) 391 23 53 (клініка на правому березі), або за допомогою форми запису на сайті клініки «Мать и дитя» www.mdclinics.com.ua

Довідка
«Мать и дитя» – це міжнародна мережа клінік репродуктивного здоров’я, що об’єднує 12 медичних центрів у Росії та Україні. У Києві представлені дві клініки «Мать и дитя», вони спеціалізуються на лікуванні безпліддя, спостереженні вагітності, пренатальній діагностиці, гінекології та мамології. За роки існування міжнародної мережі клінік «Мать и дитя» методом екстракорпорального запліднення («ЕКЗ», в народі – «зачаття у пробірці»), народилися тисячі малюків!

Ліц.МОЗУ Серія АГ №603203 від 14.09.2011р.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую