ye-logo.v1.2

Перший парковий – відчуй себе європейцем

4546

Якщо маленькі квартири, брудні під’їзди та галас на подвір’ї вже встигли надокучити вам, то приємною несподіванкою, безперечно, стане той факт, що у Хмельницькому з'явиться абсолютно новий мікрорайон, будівництво якого затверджено генеральним планом розвитку міста

Мова йде про «Перший парковий». Поетична назва якого з'явилась не на порожньому місці, адже саме цей мікрорайон стане справжнім зеленим дивом – майже п’ята його частина буде відведена під територію парків та невеличких скверів.
«Перший парковий» стане сусідом Озерної і розкинеться між вулицею Панаса Мирного та Старокостянтинівським шосе. Чистота природи у новому мікрорайоні не зрівняється ні з чим, адже надалі тут не передбачено розміщення будь-яких виробничих чи промислових споруд. Лише чисте повітря плюс натуральна рослинність. Крім згаданих парків та скверів буде здійснюватись озеленення й прибудинкових територій. Відпочинок на природі для жителів мікрорайону стане простим та зручним.
«Перший парковий» є яскравим прикладом не стихійної забудови, а комплексного підходу, що є гарантією врахування потреб усіх мешканців, поєднання практичності мікрорайону та його особливої краси. Проект забудови мікрорайону витриманий в традиціях європейського типу забудови невеликих міст. При якому виважене та продумане зонування території дає змогу зробити більшими внутрішні подвір'я житлових будівель, високоповерхова забудова займатиме незначну територію, основними житловими спорудами стануть 4 та 5 поверхові будинки і котеджі.
Інфраструктура мікрорайону окрім закладів харчування, аптек й магазинів поповниться центрами дошкільної та шкільної освіти, спортивними майданчиками, тенісними кортами, футбольними та волейбольними полями. Будівництво цих об'єктів розпочинається вже на перших етапах забудови, тож ті, хто найпершими придбають житло у «Першому парковому» вже зможуть гідно оцінити його переваги і зручності.
Транспортне сполучення теж не стане проблемою. Вже заплановано запуск двох транспортних маршрутів, що з’єднають мікрорайон як з боку Озерної, так і з боку Старокостянтинівського шосе.
На цьому етапі розпочато багатоповерхову забудову західної частини «Першого паркового», а саме поблизу вулиці Кармелюка зводиться житловий комплекс «Барви». Поєднання вигідної ціни, практичного планування квартир та привабливості зовнішнього вигляду будинку, роблять «Барви» надзвичайно популярними, особливим попитом вони користуються у молодих сімей. Наразі ведуться активні будівельні роботи у першому будинку комплексу, тут ще залишились останні вільні квартири, розпочато попереднє бронювання на квартири наступної черги.
Однак, якщо ви бажаєте отримати справжнє європейське житло, то саме для вас «Перший парковий» у східній своїй частині пропонує цілий квартал приватних будинків, так званих «таун-хаусів». Таун-хаус по суті – власна двоповерхова домівка у поєднанні з власним входом, власним подвір'ям, місцем для паркування свого авто. Такий комплект здатний задовольнити потреби кожного. А доступна ціна (дешевша від ціни на квартири) робить таун-хауси сьогодні такими ж популярними в Україні, як і в країнах Західної Європи.
Пропозиція ж від «Першого паркового» щодо таун-хаусів надзвичайно приваблива. Перш за все власник сам може скомпонувати та перепланувати житло, яке йому до вподоби, обрати власний гараж, терасу, підвал тощо; крім цього жителі таун-хаусів користуватимуться рядом додаткових переваг: до їхніх послуг пропонується цілодобова охорона території, прибирання території, штатні сантехніки та електрики у розпорядженні. Все задля зменшення клопотів у майбутньому. Справжній затишний європейський дім.
Однак «Перший парковий» стане першим ще й завдяки інновації у системі самоуправління. Ця інновація стосуватиметься моделі вирішення усіх нагальних питань та проблем мікрорайону. Жодне рішення, починаючи від найменування вулиць і закінчуючи переліком представлених в магазинах товарів, не буде прийматись без урахування потреб і бажань жителів.
Ось таким є справжнє європейське житло, давно омрієне, а тепер ще й доступне.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую