ye-logo.v1.2

До столиці із Хмельницького їздило понад тисячу осіб (ФОТО)

Євромайдан 3335
Фото: lb.ua

Самі лише партійці-опозиціонери організували майже тисячу хмельничан. Понад сотня – подалися на Євромайдан самостійно.

Саме зараз, продовж кількох вечірніх годин 24 листопада, хмельничани, які долучилися до Євромайдану у Києві, повертаються додому.
За попередніми даними, «Батьківщина» організувала триста своїх «бійців», від «Удару» до столиці поїхало двісті п’ятдесят осіб, а «Свободу» представляли понад п’ять сотень партійців.
До того ж, у столиці протягом трьох днів Хмельниччину представляли громадські активісти.
З джерел, які працюють на залізничному вокзалі стало відомо, що «дуже багато квитків до столиці на сьогодні, 24 листопада, брали в обидва боки: щоб зранку бути у Києві, а ввечері – назад». Джерело припускає, що значна частина цих людей теж поїхали, щоб долучитися до Євромайдану.

Хмельницька "Батьківщина" до столиці привезла 300 осіб (фото надані прес-службою)

«Повертаємось з майдану у Києві. Запрошуємо усіх вийти сьогодні на майдан о 23 00, та приєднатися до бестрокової акції «За європейську Україну!». Хочемо поділитися духом Київського майдану з Хмельничаннами, і намітити подальший план дій – повідомили представники «Удару».

Славуту у столиці представляли 17 ударівців (фото із соцмереж)

 
За словами громадського активіста Руслана Рохова, як тільки вони приїдуть до Хмельницького, а це буде орієнтовно о 23.00, відразу попрямують на майдан Незалежності.
«Ми плануємо створити оргнізаційний комітет, щоб координувати акцію. Також плануємо підписати домовленість із усіма партіями про невмкористання партійної символіки, як це зробили в інших обласних центрах України», – каже Руслан Рохов.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую