ye-logo.v1.2

Хмельничани підтримали українців у Парижі (Фото)

Євромайдан 4410

Спочатку на площі Трокадеро, а потім і біля посольства України у Франції.

«Українська діаспора провела акції підтримки щодо підписання двосторонньої угоди з Європейським союзом про вільну торгівлю. На площі Трокадеро зібралося близько 300 мітингувальників – прийшли і студенти, і українці, які давно мешкають у Франції. Приємно, що нас підтримали і самі французи», - розповідає хмельничанка Марина Лєбедєва.

Посольство України у Франції ж проігнорувало своїх співвітчизників.

« Ані надзвичайний та повноважний посол України у Франції Олександр Купчишин, ані хтось інший з посольства не вийшли до людей. Представники посольства навіть попросили міліцію Парижу не дозволяти мітингувати перед самою будівлею. На противагу, надзвичайний та повноважний Посол України в Канаді Вадим Пристайко після мітингу в Оттаві зустрівся з мітингувальниками всередині Посольства і пообіцяв передати всі вимоги Президенту України», - додає Марина Лєбедєва.

Нічне побоїще у Києві сколихнуло увесь Світ і українці знову готові пікетувати посольство України у Франції.

«В зв’язку з останніми подіями щодо кривавого розгону Майдану у Києві «Беркутом» в Парижі планується проведення чергових страйків. Українська діаспора у Франції глибоко засуджує дії уряду та вимагає його негайної відставки. Ми солідарні з хмельничанами і просимо усіх полишити роботу на ці дні, вимагати від міської влади підтримати майдани і згуртувати земляків», - каже хмельничанка.

 





 

Коментарі:

Українець Віталій 04.12.2013 15:49

Помилка в назві статті-

Хмельничани підтримали українців у Парижі

мало би бути Парижане українці підтримали Хмельничан.

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую